Se programmetSesong 7 - Episode 1

Favoritt


Nord i England finner vi Newcastle og de festglade Geordiene! Bli med en gjeng med gutter og jenter helt gira og klare for 6 ukers full fest i Newcastle. Det dreier seg om veltrente kropper og ville netter på jakt etter mulige klinemål. Har du først blitt Geordie, er det ingen vei tilbake. Se sesong 1-20

 • Episode 1

  Geordie-gjengen er tilbake i Newcastle der de hører hjemme, og det skal bli nok en sommer med festing, sjekking, spying og klining og sanseløs fyll. Men akkurat når de finner seg til rette i huset igjen, kommer sjokket: Den nye jenta Marnie ankommer.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 2

  Geordiegjengen er tilbake og det festes, sjekkes og klines i Newcastle, men det skurrer fortsatt etter at den nye jenta Marnie kom i huset og problemene oppsto. Hun blåser i hva folk syns, og kan ikke holde labbene unna Scott.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 3

  Det er Hollys 21-årsdag og Geordigjengen feirer som bare de kan - med full fest i huset, fyll, sex og spetakkel. Men en liten tragedie inntreffer også, som fører til en uventet begravelse på stranden.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 4

  Huset til Geordie Shore-gjengen ryster i sammenføyningene når Charlotte og Holly ender i kjempekrangel med den nye jenta Marnie på en nattklubb og det tar helt av.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 5

  Det ulmer i luften når Marnie kommer tilbake til huset etter kjempekrangelen på nattklubben med Holly og Charlotte. Jentene takler ikke at Marnie kommer tilbake, og gutta ender i sjokktilstand når en ondskapsfull kamp igjen bryter ut.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 6

  Den ville sommeren når et klimaks når Geordiegjengen fortsetter å drikke seg dritings og sjekke, og et siste dramatisk utbrudd etterlater huset i sjokktilstand. Gary og Holly er fortsatt forbanna på Charlottes kjæreste for hvordan han behandler henne.

  Publisert: 1 april 2015