Se programmetSesong 8 - Episode 1

Favoritt


Nord i England finner vi Newcastle og de festglade Geordiene! Bli med en gjeng med gutter og jenter helt gira og klare for 6 ukers full fest i Newcastle. Det dreier seg om veltrente kropper og ville netter på jakt etter mulige klinemål. Har du først blitt Geordie, er det ingen vei tilbake. Se sesong 1-20

 • Episode 1

  Geordie-gjengen er tilbake i byen for mer fest, flørt og fyll. Alle er forventningsfulle for den nye karen Aaron, og Marnie lover å holde seg unna alle gutter...men havner i seng med Gaz første kveld.

  Publisert: 7 april 2015

 • Episode 2

  Gary blir sjalu når Marnie flørter med den nye gutten Aaron. Alle er opphisset når Vicky kommer tilbake til huset, og den første "Tash-On"-turen kommer når gjengen tanker opp med tequila på singel-kvelden.

  Publisert: 7 april 2015

 • Episode 3

  Charlotte er tilbake! Og hun kunne ikke kommet på et verre tidspunkt, hun havner midt i en dobbeldate og blir klar over Garys opplegg med Marnie. Den nye karen Aaron vinner en date med Holly, men avslører at han digger Vicky.

  Publisert: 7 april 2015

 • Episode 4

  Med Charlotte i hus igjen, tenker alle på Gary og Marnie og om de vil ligge sammen igjen. Gjengen tar "Tash-On"-turer til Manchester for å vise Geordie-taktikken på singel-kveldene: Bli dritings og klin i vei.

  Publisert: 7 april 2015

 • Episode 5

  Det spisser seg til når Aaron overhører Vicky og jentene sladre om ham samme kveld han har tredje date med Vicky. Og mens gutta jobber ute, får jentene en kjempeoverraskelse - en ny gutt, Kyle, kommer for å bli en del av familien.

  Publisert: 7 april 2015

 • Episode 6

  Den nye gutten Kyle gjør seg hjemmekoselig i huset gjennom å tilbringe natten med Holly, og Geordie-gjengen og deres "Tash on Tours" blir internasjonale når de flyr til Reykjavik på Island for utagerende festing.

  Publisert: 7 april 2015

 • Episode 7

  Etter å ha sjekket ut Islands gutter, jenter og geysirer, vender Geordie-gjengen tilbake til Toon. Der spisser det seg til når Aaron og Scott får høre sannheten om Gary og Marnie, og Garys tvilsomme "guttekodeks".

  Publisert: 7 april 2015

 • Episode 8

  Blir Aaron og Marnie endelig sammen? Kommer Scott og Gary til å bli venner etter at Gary har brutt sin egen guttekodeks? Skal Charlotte og Holly arrangere det aller første "Geordie Shore"-bryllupet? Sesongavslutning.

  Publisert: 7 april 2015