Se programmetSesong 9 - Episode 8

Favoritt


Nord i England finner vi Newcastle og de festglade Geordiene! Bli med en gjeng med gutter og jenter helt gira og klare for 6 ukers full fest i Newcastle. Det dreier seg om veltrente kropper og ville netter på jakt etter mulige klinemål. Har du først blitt Geordie, er det ingen vei tilbake. Se sesong 1-20

 • Episode 8

  Det er jul i Geordie Shore-huset! Men det blir tårer blant glitteret når Vicky dukker opp med triste nyheter. Kyle håper at han får en julegave fra Holly, og Gaz og Char prøver å løse sine problemer. Seriens siste episode.

  Publisert: 27 des. 2014

 • Episode 1

  Buzzin! Våra favoritpartydjur är tillbaka och alla chockas när Vicky befordras till chef. Holly försöker att hålla klass genom att inte ligga med Kyle, och Marnie dumpar Aaron när hon upptäcker att han ljugit för henne.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 2

  Holly har fest, men gutta braker sammen når Marnie prøver å gjøre Aaron sjalu ved å kline med Kyle. Sjefen Vicky arrangerer singelkveld for homofile, og Charlotte avslører at det kan bli slutt med kjæresten.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 3

  Ooh la la! Gjengen drar til Paris for en jobb med Tash-On Tours, men kan Aaron tilgi Kyle for at han kysset Marnie? Vicky blir uprofesjonelt stupfull på jobben, og når de kommer hjem, drar Charlotte for å prate med kjæresten sin.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 4

  Charlotte og Gary nærmer seg hverandre etter at hun kommer tilbake fra et oppgjør med kjæresten. Vicky strever med å overbevise Marnie om å ta jobben på alvor, og klørne kommer ut i en fryktelig krangel.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 5

  En utekveld i Sunderland ender i katastrofe når Aaron ser Marnie og Scott være litt mer intime enn han kan godta, og gutta skværer opp. Samtidig utvikler Charlotte og Garys forhold seg med stor styrke.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 6

  Geordie-gjengen drar ut på veiene for nok en Tash-On Tour for unge bønder i Gloucestershire. "Gale Charlotte" vender tilbake når hun ser Gary prate med en annen jente, og Holly og Kyle blir mer intime enn aldri før.

  Publisert: 1 april 2015

 • Episode 7

  Gary later som han får en tatovering av Charlottes initialer bak øret, men hun friker ut og sier noe hun angrer etterpå. Dramatikk oppstår mellom Aaron og Marnie, Holly mister tilliten til Kyle, og Gary og Scott begynner nesten å slåss.

  Publisert: 1 april 2015