Se programmetSesong 1 - Episode 8

Favoritt

Sesong


MTV's Ghosted: Love Gone Missing er en serie, hvor værterne hjælper deltagerne med at finde og konfrontere deres tidligere elsker, ven eller familiemedlem for at finde ud af, hvorfor de ghostede dem.

 • Episode 8

  Giovanna flyttet fra Spania til USA for to år siden, og møtte sitt livs kjærlighet i Dante. Men for ni måneder siden, ghostet Dante henne uten noen forklaring.

  Publisert: 3 des. 2019

 • Episode 7

  De pleide å være romkamerater og uatskillelige, helt frem til de flyttet til separate deler av USA og Tahira blokkerte Whiteny på alle sosiale medier.

  Publisert: 26 nov. 2019

 • Episode 6

  Russell ghostet Destiney for to år siden, da hun fortalte at hun var gravid med hans barn. Men så innså han sitt mistak og ville gjøre det godt igjen. Men nå har Destiney ghostet ham!

  Publisert: 19 nov. 2019

 • Episode 5

  Da Kayla sveipet til høyre på Shawn, føltes det som om hun hadde vunnet førstegevinsten: Høy, kjekk og djevelsk sjarmerende. Men så ghostet han henne plutselig.

  Publisert: 12 nov. 2019

 • Episode 4

  Resees eneste skinnende lykke i den konservative lille byen i Illinois, var bestekameraten Brendan. Men da Brendan flyttet til San Francisco, ghostet han Resee ettertrykkelig.

  Publisert: 5 nov. 2019

 • Episode 3

  Brittney og Shay var som søstre. De gikk på klubb og reiste sammen. Shay hadde til og med et bilde av Brittney på nattbordet. Så hvorfor ga hun opp og ghostet Brittney? Kom en annen venninne mellom dem?

  Publisert: 29 okt. 2019

 • Episode 2

  Som en ærgjerrig standup-komiker i Brooklyn, syntes Ross han var ubeskrivelig heldig da han begynte å date drømmejenta, Jordan. Men for fire måneder siden ghostet hans livs kjærlighet ham.

  Publisert: 22 okt. 2019

 • Episode 1

  Julia og Delmond har vært bestevenner siden de gikk i bleier, men det livslange vennskapet sluttet da Delmond ghostet henne en skjebnesvanger dag. Er det fordi hun gikk glipp av "komme ut"-jubileet hans?

  Publisert: 15 okt. 2019