Favoritt

Sesong


Anders og Lise, et par i 30-årene, kjemper med sitt forhold og tar hjelp av en parterapeut. Gjennom terapien følger vi dem gjennom opp- og nedturer, i gode og vonde dager.

 • Hånd i hånd

  Episode 8

  Lise og Anders bestemmer seg for å kjøpe hus. For å få råd til det, flytter de sammen med vennene sine, Karsten og Anne. På grunn av tørråte i huset ender Anders og Lise opp med å bo i en campingvogn i hagen.

  Publisert: 11 des. 2018

  Lengde: 43:00

 • Hånd i hånd

  Episode 7

  Verken Anders eller Lise trodde at de ville ende opp i parterapi, men så har Anders en affære. Utroskapen fører til at en av Anders' kolleger dør i en brann og tragedien bringer paret sammen igjen.

  Publisert: 4 des. 2018

  Lengde: 41:00

 • Hånd i hånd

  Episode 6

  Det er en trykket julestemning. Anders og Lise deler opp julen og feirer både med Lises pappa og Anders' foreldre. Lises pappa er deprimert, mens Anders' foreldre vil feire uutholdelig mye.

  Publisert: 27 nov. 2018

  Lengde: 41:00

 • Hånd i hånd

  Episode 5

  Anders og Lise forenes i lykken over å ha fått en datter. Men når Anders' mor kommer for å hjelpe til med babyen, oppstår det katastrofale problemer.

  Publisert: 20 nov. 2018

  Lengde: 40:00

 • Hånd i hånd

  Episode 4

  Hverdagen begynner å tære, og i et forsøk på å skape litt romantikk, drar Anders og Lise tilbake til stedet der de var på bryllupsreise. Under parterapien oppdager de nye ting om hverandre.

  Publisert: 13 nov. 2018

  Lengde: 41:00

 • Hånd i hånd

  Episode 3

  Bryllupet skulle ha vært den største dagen i deres liv, men spoleres av en ekteskapspakt, Anders' løgn om utdrikningslaget og en far som ikke dukker opp.

  Publisert: 6 nov. 2018

  Lengde: 41:00

 • Hånd i hånd

  Episode 2

  På tross av at Lise alltid har fått høre at hun ikke kan bli gravid, skjer mirakelet. Anders er lykkelig, og de gleder seg begge til å bli foreldre. Forholdet settes på prøve når de flytter sammen.

  Publisert: 30 okt. 2018

  Lengde: 42:00

 • Hånd i hånd

  Episode 1

  Brannmannen Anders og karrierekvinnen Lise møtes ved en tilfeldighet og utvikler dype følelser for hverandre. Men Anders er i ferd med å bli sammen med sin eks og Lise skal flytte til utlandet.

  Publisert: 23 okt. 2018

  Lengde: 41:00

Lignende programmer