Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I humorserien “Hei hei fra LA” reiser reporterne Magnus og Anders til Los Angeles for å møte verdens største kjendiser. Få med deg de viktigste, hotteste og definitivt morsomste underholdningsnyhetene fra Hollywood, i guttas jakt etter internasjonale superstjerner.

 • Episode 1

  De to ferske kjendisreporterne Magnus og Anders reiser til Los Angeles. I første episode blir vi med ut på gata i Hollywood for å treffe superstjernen Matthew McConaughey.

  Publisert: 26 okt. 2016

 • Episode 2

  For første gang drar Magnus og Anders på rød løper, hvor Zac Efron og Emily Ratajkowski skal være til stede. I et desperat forsøk på å komme helt innpå superstjernene må Magnus kle seg ut som Russel Brand, i håp om å skli forbi sikkerhetsvaktene.

  Publisert: 26 okt. 2016

 • Episode 3

  Magnus og Anders drar til Las Vegas for å treffe Celine Dion. Ikke alt går etter planen, men gutta får hjelp fra uventet hold når de møter en norsk tv-kjendis...

  Publisert: 26 okt. 2016

 • Episode 4

  Magnus og Anders kommer tett på superstjernen Tobey Maguire på rød løper i Hollywood! I tillegg får vi et innblikk i det norske miljøet i Los Angeles.

  Publisert: 26 okt. 2016

 • Episode 5

  For å finne ut hvilke Hollywood-kjendiser gutta har best energier med, og dermed størst sjanse til å få et intervju med, oppsøker Magnus og Anders en synsk dame. Et såkalt "psychic medium”. Det er duket for en svært dramatisk sesongavslutning fra Los Angeles.

  Publisert: 26 okt. 2016