Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


En humorserie om Henrik Thodesen og hva som skjer når han begynner å kjøre Uber, samtidig som han forsøker å få fart på karrieren som komiker igjen. Henrik sliter med å få oppdrag, og havner mer og mer i skyggen av de vellykkede kjendisvennene sine. Se sesong 1

 • Episode 1

  Henrik Thodesen har i lang tid ridd på fortidens bølge, og nå begynner den å innhente han. Når han får sparken fra kanalen og mister gallajobben for Latter, må han finne seg en ordentlig jobb.

  Publisert: 24 jan. 2019

 • Episode 2

  Henrik sliter med å tilpasse seg rollen som Uber-sjåfør, og kundene setter ikke alltid pris på at det sitter en avdanket stand-up komiker bak rattet.

  Publisert: 24 jan. 2019

 • Episode 3

  Stjernekikkert og astrologi er vanligvis et topp humoremne for pragmatikeren Henrik, men Jonas gjennomskuer Henrik sitt forsøk på å skjule en forelskelse, når han nekter å gjøre narr av Iben.

  Publisert: 31 jan. 2019

 • Episode 4

  Henrik er lei av stand-up verdenen og må i siste liten vike når Stian Blipp bestemmer seg for å teste nytt materiale. Henrik må ta grep og prøver å overtale kanalsjefen om sitt nye tv-konsept.

  Publisert: 7 feb. 2019

 • Episode 5

  Henrik prøver å få podcasten sin opp å gå, men distraksjonen blir for stor når Linda Johansen ber Henrik med på date.

  Publisert: 14 feb. 2019

 • Episode 6

  Henrik blir bedt om å holde foredrag for elevene på sin tidligere videregående skole. Han takker først nei, men ombestemmer seg når han øyner muligheten til å bli kvitt skrivesperren.

  Publisert: 21 feb. 2019

 • Episode 7

  Henrik må veilede en kunde etter et mislykket frieri, og støtter han gjennom sorgen. Etter å ha besøkt Odd Magnus på sin konstruerte vikingleir, får Henrik en siste tur - med erkerivalen Stian Blipp.

  Publisert: 28 feb. 2019

 • Episode 8

  Etter å ha lovet Iben å reise til Galapagos, har han i all hemmelighet sagt ja til å steppe inn for Stian Blipp på humorgallaen.

  Publisert: 7 mars 2019