Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Bli med oss hjem til jul! Hver søndag i advent denne julen inviterer vi, sammen med Flyktninghjelpen, Plan, SOS- Barnebyer og Amnesty deg til en koselig førjulsstund på trivelige Solstua på Voksenk...

 • Episode 1

  I første episode av inviterer Ingeborg Heldal og Simen Staalnacke Anita Skorgan, Tone Damli Aaberge, Nils Ole Oftebro og Mani Hussaini til en varm første søndag i advent. Kalkun står på kveldens meny, og Kjartan disker opp en real festmiddag.

  Publisert: 29 nov. 2015

 • Episode 2

  Andre søndag i advent inviterer Synnøve Skarbø og Janne Formoe et knippe utvalgte gjester hjem til jul. Linnéa Myhre, Geir Lippestad, Lise Fjeldstad og Abubakar Hussain forteller personlige historier rundt et julebord spekket med pinnekjøtt og alskens godsaker laget av Kjartan.

  Publisert: 6 des. 2015

 • Episode 3

  I tredje episode inviterer skuespillerparet Frank Kjosås og Marie Blokhus Morten Krogvold, Ulrik Imtiaz Rolfsen, Triana Iglesias og Per Sundnes hjem til jul. Over en utsøkt lutefiskmiddag signert Kjartan deler de personlige juleminner og historier, mens Charlotte Qvale og Marte Wulff synger.

  Publisert: 13 des. 2015

 • Episode 4

  I siste episode av Hjem til jul inviterer Silje Stang og Sarah Natasha Melbye Abid Raja, Andreas Ygre Wiig, Eli Rygg og Markus Bailey til å by på sine historier rundt et julebord spekket med ribbe og andre høytidsgodbiter, forberedt med nennsom hånd av Kjartan.

  Publisert: 20 des. 2015