Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Klarer du å gjette hvordan hjemmet til et menneske ser ut basert på deres fornavn og yrke? I TV3s nye serie "Hvem bor her?" skal tre ukjente personer på visning i fire forskjellige hjem. Deltakerne bor selv i tre av de fire leilighetene, uten å vite hvem som bor hvor. Den fjerde leiligheten er en jokerleilighet hvor ingen av dem bor. Klarer de å gjette gjennom design, møbler, kunst farger og yrke å gjette hvem som bor her? Se sesong 1

 • Episode 1

  I dagens program skal vi møte Nicoline, David og Hege og skal få oppleve fire fantastiske boliger på Kringsjå, Frogner og Jar. Følg med og se om du klarer å gjette du også!

  Publisert: 16 okt. 2017

 • Episode 2

  I dagens program møter vi en lærer, en helsesøster og en legesekretær som skal besøke fire fargerike og spennende leiligheter på Grünerløkka, Rodeløkka og i Oslo Sentrum.

  Publisert: 17 okt. 2017

 • Episode 4

  Vi møter deltageransvarlig Britt, prosjektleder Jan og førskolelærer Pia. De skal lete etter ledetråder i fire forskjellige hjem og klare å liste ut hvem som bor hvor.

  Publisert: 19 okt. 2017

 • Episode 5

  En eiendomsmegler, en lærer og en maler skal i ilden. De skal kikke seg gjennom en blokkleilighet, et rekkehus, en klassisk "løkkaleilighet" og en treroms og klare å gjette hvem som bor hvor.

  Publisert: 23 okt. 2017

 • Episode 6

  En fengselsbetjent, en pastor og en svømmeinstruktør skal gjette seg fra en liten toroms i Oslo, via et svart hus i Nittedal, et hvitt hus i Leirsund til en helt vanvittig retro-leilighet ved Gardermoen.

  Publisert: 24 okt. 2017

 • Episode 7

  Hvem er best av en journalist, en grafisk designer og en eksponeringsdesigner til å gjette hvem som bor hvor? Våre fire deltagere skal kikke inn i fire lekre leiligheter, proppfulle av smak og design.

  Publisert: 25 okt. 2017

 • Episode 8

  En kosmetikkimportør, en markedskoordinator og en siviløkonom skal kikke inn i fire leiligheter de aldri før har vært i. Hvem elsker Feng Shui, hvem har tatt Toscana inn på kjøkkenet og hvem har eget kinorom?

  Publisert: 26 okt. 2017

 • Episode 9

  Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos en sykkelreparatør? En logistikkmedarbeider? Og en fotterapeut? de tre fremmede skal besøke hverandres leiligheter og gjette hvem som bor hvor.

  Publisert: 30 okt. 2017

 • Episode 10

  Hvem liker oransje detaljer? Hvem liker gult? Hvem har gulldetaljer på badet og hvem har en vakker gammel kakkelovn i stuen? bli med å gjette på hvor en avdelingssjef, en maskiningeniør og en student bor.

  Publisert: 31 okt. 2017

 • Episode 11

  En kunstner, en forsker og en prosjektleder skal kikke på leiligheter. Hvem har masse kunst på veggene, hvem har en Coca Cola-samling og hvem har hengekøye på verandaen?

  Publisert: 1 nov. 2017

 • Episode 12

  Våre tre deltagere, en arkivar, en student og en miljøterapeut skal innom fire flotte hus på Kløfta, Bjørkelangen, Sørumsand og Gjerdrum for å finne ut hvem av dem som bor hvor.

  Publisert: 2 nov. 2017

 • Episode 13

  En sexolog, en butikkmedarbeider og en sivilingeniør skal besøke en hagebyleilighet, en tomannsbolig, en villa i Asker og et hvitt hus på Hurum. Hvem av deltagerne har fire barn?

  Publisert: 6 nov. 2017