Episode 1
4 feb. 2020
Jamie lager sine superraske svinekoteletter, etterfulgt av erter, bønner, chili og mynte, bærmarengs og kylling i ovn.
Jamie lager sine superraske svinekoteletter, etterfulgt av erter, bønner, chili og mynte, bærmarengs og kylling i ovn.
Jamie lager sine superraske svinekoteletter, etterfulgt av erter, bønner, chili og mynte, bærmarengs og kylling i ovn.
Jamie starter med pancetta-torsk etterfulgt av asiatiske stekte egg, sprø kylling og for å toppe det hele: rispudding med mango.
Jamie starter med pancetta-torsk etterfulgt av asiatiske stekte egg, sprø kylling og for å toppe det hele: rispudding med mango.
Jamie lager en aromatisk lammekarry etterfulgt av squashsalat, rekepasta med rosé og pesto, og flapjack-kjeks.
Jamie lager en aromatisk lammekarry etterfulgt av squashsalat, rekepasta med rosé og pesto, og flapjack-kjeks.
Jamie lager en rask biff-stek, og deler deretter sin fantastiske vannmelon, reddik og fetasalat etterfulgt av kremet blåskjell, og pærer og sjokolade.
Jamie lager en rask biff-stek, og deler deretter sin fantastiske vannmelon, reddik og fetasalat etterfulgt av kremet blåskjell, og pærer og sjokolade.
Jamie lager sin sicilianske tunfiskpasta etterfulgt av teriyaki-aubergine, biff & blomkål-ris, asparges, egg og fransk dressing.
Jamie lager sin sicilianske tunfiskpasta etterfulgt av teriyaki-aubergine, biff & blomkål-ris, asparges, egg og fransk dressing.
Jamie lager pannestekt lam, pære & gorgonzola farfalle. Etterfulgt av hoisin-kylling og sist, men ikke minst, Jamies spinat-karri.
Jamie lager pannestekt lam, pære & gorgonzola farfalle. Etterfulgt av hoisin-kylling og sist, men ikke minst, Jamies spinat-karri.