Se programmetSesong 4 - Episode 2

Favoritt

Sesong


Et virkelighetsbasert blikk på de flyktige livene til flere 20-åringer fra New Jersey og deres respektive venner og / eller hookups. Se sesong 1-6

 • Episode 2

  Deena og Pauly vurderer konsekvensene av sex, mens Mike prøver å ta forholdet til Snooki ett skritt videre. På klubben prøver Ron og Sammi å bli venner, men gamle vaner, gode og dårlige, er vonde å vende.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 3

  Tvillinger gir dobbelt så mye trøbbel når "bi-nysgjerrige" Deena raner Mike og Vinny. Mikes hemmelige "forhold" til Snooki blir avslørt. Er Snooki utro eller vil The Situation bare lage bråk?

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 5

  Mike har lagt trøbbel for Ron og Sam i årevis. Det ender i slåsskamp, og Mike bæres ut på båre. Har ting gått for langt? Og er forholdet mellom Sam og Ron nå fullstendig ødelagt?

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 6

  Pauly og Vinny setter opp en komedie med “Guido-tema", mens Ron og Sam nok en gang prøver å skvære opp. Snooki er så fortvilet over avstandsforholdet sitt at Jenni og Sam bestemmer seg for å gripe inn.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 7

  Deltakerne drar til den italienske kysten, og Snooki og Deena fester så hardt at de ender i samme seng. Når alle kommer tilbake til Firenze, støter Team Meatballs på italiensk politi... bokstavelig talt.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 8

  Guttene får Team Meatballs ut fra politistasjonen etter ulyken. Snookis store kjærlighet Jionni kommer på besøk, og det som begynner som en romantisk kveld ender med en gråtende Snooki alene i Firenzes gater.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 9

  Snooki er knust etter krangelen med Jionni, og vil ta en pause i forholdet. Mike tror han endelig skal få sjansen, men det blir en annen som trøster henne. Deena tror hun har blitt gravid.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 10

  The Situations pek mot Snooki mislykkes. Guttene besøker Vinnys familie på Sicilia, og jentene drar på vintur i Toscana. Vinny forteller Snooki sannheten om dem, og nå må hun tilstå alt for Jionni.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 11

  Deena prøver fortsatt å "gjøre sex” med Pauly. The Meatballs får en iskald mottakelse i en klubb. Og hele huset vender Mike ryggen når han lager trøbbel én gang for mye.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 12

  Det er snart på tide å si farvel til "Bella Italia". Spenningen mellom Mike og resten av gruppen vokser, og alle lurer på om The Situation vil bli med tilbake til Jersey.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 13

  Følg Mike, Ronnie, Sammi, Vinny og Deena når de diskuterer starten på sesong fire - med all sin dramatikk og løsslupne humor. Få innsideinformasjon om Deenas ville sjekkinger og se gjengen gjenoppta krangelen som møtte veggen.

  Publisert: 3 nov. 2014

 • Episode 14

  Louis ber Liz bo hos ham noen dager, og letter uroen for hvordan hun skal klare seg i New York. Men holdningen hennes endrer seg når hun møter Jordan, Louis' søte medboer.

  Publisert: 3 nov. 2014