Se programmetSesong 5 - Episode 6

Favoritt

Sesong


Charlotte og Bear er tilbake og tatoveringene er mer ekstreme enn noensinne! Venner, familie og kjendiser designer tatoveringer til hverandre, men får bare se verkene når de er ferdige.

 • Episode 6

  De nygifte Jess og Emily, setter løftet på prøve med formgivningen. Marcel fra Blazin Squad og Love Island stoler på fetteren Leon. Bestevennene Josie og Ash presser vennskapets grenser.

  Publisert: 27 des. 2019

 • Episode 5

  Den nye artisten Jamie, blir opprørt over "Queen of Mean" Charl, når de formgir hverandres tatoveringer. De overstrømmende bestevennene Karys og Henry, setter vennskapet på prøve.

  Publisert: 20 des. 2019

 • Episode 4

  Bestevennene Millie og Jordan tar den ultimative tillitstesten. Angel har en beskjed til kjæresten, Sonny. Og de ertende brødrene Connor og Liam, tar tingene alt for langt.

  Publisert: 13 des. 2019

 • Episode 3

  Sandi fra Gogglebox tester sitt forhold til datteren Francesca, ved å formgi hennes første tatovering. Bestevennene Jake og Garry, prøver å overgå hverandre.

  Publisert: 6 des. 2019

 • Episode 2

  Charlotte får vite litt for mye om kjærlighets-øyboerne Darylle og Carlos soveromshemmeligheter. Renee og Emma lufter skittentøyet sitt, og Tom og Emily, setter sitt nye forhold på spill.

  Publisert: 29 nov. 2019

 • Episode 1

  Charlotte er tilbake med en helt ny vri. Huskameratene Akeem og Tomasz forlater bromancen ved døren og det gamle paret Oli og Jade får satt forholdet sitt på prøve.

  Publisert: 22 nov. 2019