Se programmetSesong 1 - Episode 6

Favoritt

Sesong


Vi følger Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre. Se hele sesongen!

 • Kjendismødre

  Episode 6

  I siste episode drar Kristin og Dennis på spa for å slappe av, Linni steller i stand en bursdagsfeiring for sønnen og Louise og John Arne drar på Tusenfryd.

  Publisert: 13 nov. 2019

  Lengde: 22:41

 • Kjendismødre

  Episode 5

  Louise tar malekosten i egne hender og overrasker John Arne når han er på jobbtur. Linni og Niklas deltar i Poker NM, mens Kristin er noe skuffet over bursdagskortet fra Dennis.

  Publisert: 5 nov. 2019

  Lengde: 22:38

 • Kjendismødre

  Episode 4

  Kristin har bursdag og Dennis har en liten overraskelse på lur. Louise og John Arne får ta med lille Colin hjem og det blir tårevått når Linni besøker treet som bestefaren plantet da hun ble født.

  Publisert: 29 okt. 2019

  Lengde: 22:21

 • Kjendismødre

  Episode 3

  Louise er en uke på overtid og fødselen er nært forestående. Kristin og Dennis skal på sin første sydenferie med barn, mens Linni pusser opp badet og tar med sønnen Dennis på healing.

  Publisert: 23 okt. 2019

  Lengde: 22:57

 • Kjendismødre

  Episode 2

  Linni og Niklas drar på kjærlighetstur til Spania. Louise Angelica og Jon Arne er på spa for å slappe godt av før babyen kommer, mens det oppstår panikk hjemme hos Kristin når Falk ikke har pass.

  Publisert: 16 okt. 2019

  Lengde: 22:40

 • Kjendismødre

  Episode 1

  Etter tre måneder som foreldre får Kristin og Dennis sjokkbeskjeden om at de er meldt inn til barnevernet. I Tønsberg føler Louise Angelica seg tung og lei, men stiller likevel opp på gravidbilder.

  Publisert: 16 okt. 2019

  Lengde: 22:03

Trending

The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Masterchef USA

Masterchef USA

Nye episoder!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Kjendismødre

Kjendismødre

Se hele sesongen!