Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Hvem er best i absolutt alt? Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging og dette må bevises gjennom konkurranser slik vi har sett i reality-programmer tidligere.

 • Episode 1

  De 12 kjendisene ankommer gården med stil på hver sin Segway. Sigurd Sollien håper det ikke blir så mye friluftsliv, men det er akkurat det det blir. En selfie-konkurranse avgjør hvem som får velge lag og de installerer seg som Lag Oppe og Lag Nede.

  Publisert: 15 sep. 2015

 • Episode 2

  Musikk er temaet i Kongen på haugen denne uken. Det finnes mange ulike programmer der man må synge foran et dommerpanel og i denne serien skal deltakerne selvsagt også gjøre det, de skal på audition foran tre kyndige dommerne. Lagene tar oppgaven seriøst og seansen byr på både gode, flaue og rørende auditions.

  Publisert: 22 sep. 2015

 • Episode 3

  Det er dags for matlaging på Sørbråten gård og enkelte av deltakerne har høy selvtillit før konkurransene settes i gang. Immunitetskonkurransen handler om baking av cupcakes, men her spiller det faktisk ingen rolle hvordan kaken smaker. Det viktigste når bloggdronning Caroline Berg Eriksen er dommer, er at kakene ser fine ut på Instagram!

  Publisert: 29 sep. 2015

 • Episode 4

  Dagen starter uventet da Rafto informerer om at det ifølge regelboken ikke er lov med rene jentelag, og derfor må stemmehaugen sende tilbake en av de gamle deltakerne. Første konkurranse er en flåtegåte og deltakerne har 10 minutter på å løse gåten, noe som blir et utfordring både psykisk og fysisk da det er trillebår inne i bildet.

  Publisert: 6 okt. 2015

 • Episode 5

  Tema i dagens konkurranser er sport! Lag oppe er nå et rent jentelag igjen og balansen må gjenopprettes nok en gang. Om det er en fordel i yoga-oppgaven er ikke helt sikkert. Etter yogatimen er det om å gjøre å huske flest detaljer fra samtalen. For å avgjøre hvilket lag som må stemme noen ut, må de ut i konkrransen kappgang til grillfest.

  Publisert: 13 okt. 2015

 • Episode 6

  Det er tid for sammenslåing av lagene og nå er det alle mot alle! Humor er dagens tema og første konkurranse er panelhumor, og alle deltakerne får en avis hver og skal presentere to saker på en humoristisk måte. Kyndig programleder og dommer er Einar Tørnquist.

  Publisert: 20 okt. 2015

 • Episode 7

  Denne uken i Kongen på haugen er temaet miljø og her er kildesortering en viktig faktor. I denne husholdningen skal det gjøres i mørket og her er det ikke bare vanlig søppel som skal kastes, noe skal også slippes løs i naturen. Vinneren av konkurransen får den ettertraktede og tunge stemmehjelmen på seg.

  Publisert: 27 okt. 2015

 • Episode 8

  Kjærlighet er temaet denne gangen, men hvordan konkurrerer man i det? Her er god kommunikasjon stikkord da man parvis skal montere et møbel på hver sin side av en skillevegg, der kun den ene har manual. Vinner av denne konkurransen vinner stemmehjelmen.

  Publisert: 3 nov. 2015

 • Episode 9

  Denne ukens episode handler om å mestre selve livet. Første konkurranse handler om å gripe dagen, derfor skal deltakerne inn i et hoppeslott og fange en person som heter Dag. Den som klarer det på kortest tid eller gjør det best i følge Dag selv, vinner den ettertraktede stemmehjelmen.

  Publisert: 10 nov. 2015

 • Episode 10

  Det er finaledag i Kongen på haugen og fire deltakere skal kjempe om å kapre plassen på den gjeve tronen. De utstemte deltakerne kommer tilbake til gården for å overvære konkurransene og være med på avgjørelsen.

  Publisert: 17 nov. 2015