Se programmetLindsay Lohan's Beach Club S01E51

Favoritt

Sesong


Skuespillerinnen, sangerinnen og entreprenøren Lindsay Lohan vil utvide imperiet sitt på den luksuriøse øya Mykonos med sin nye klubb, Lohan Beach House - men hun vil ikke gjøre det alene. Se sesong 1

 • Growing Up Lohan

  Lindsay Lohans søsken, Aliana og Dakota, ser tilbake på Lindsays mest minneverdige TV-opptredener, inkludert prisutdelinger, musikkvideoer og hennes mange besøk på "Total Request Live".

  Publisert: 7 mai 2019

 • 12. Lindsay’s Final Four

  Lindsay forbereder seg for å kunngjøre sine siste fire. Brent forsøker å slutte fred med de andre vip-vertene, men dette presser Kyle over grensen, noe som fører til håndgemeng.

  Publisert: 30 april 2019

 • 11. Mike Takes It Too Far

  Vip-vertene satte alle kluter til for å glede Sophie og Nathan fra Geordie Shore. Mikes hengivenhet går for langt og det får uante konsekvenser.

  Publisert: 22 april 2019

 • 10. I Would Rather Be Anywhere But Here Right Now

  Huset er i mot Brent og Lindsay prøver å styrke moralen ved å sende dem på en båttur. Men den vennlige handlingen får utilsiktede konsekvenser. Brent går av hengslene da Sara beiler til Billy.

  Publisert: 15 april 2019

 • 9. Love, Loss and Lohan

  Lindsay får sin gode venn, Nico Tortorella, til å hjelpe til med å lindre vertenes uoverensstemmelser ved en fullmåne-seremoni. Men planen slår tilbake da de benytter den til å beklage seg.

  Publisert: 12 april 2019

 • 9.

  Pride er strandhuset største dag den nærmeste tiden. Lindsay er urolig for at Kailah og Brent skaper uenighet blant VIP-vertene, og dukker overraskende opp i huset for å utforske situasjonen.

  Publisert: 5 april 2019

 • UNKNOWN

  Lindsay sender sjokkbølger gjennom huset ved å sende hjem en av vertene. Redslen sprer seg når alle blir urolige for sin egen stilling i varemerket.

  Publisert: 29 mars 2019

 • 7. Crossing Lindsay

  VIP-vertene skal på byen for å promotere Lindsay Lohan's Beach Club. Lindsay rasende når hun finner ut at de fester i stedet for å jobbe, noe som fører til at hun sender noen av dem hjem.

  Publisert: 22 mars 2019

 • 6. Lindsay's Choice

  Lindsay bestemmer seg angående Jonnita og Gabis krangel, og bestemmer seg for å hente inn to nye VIP-verter for å sørge for at hun har de beste av de beste. Nykommeren Kailah sår tvil i Saras hode.

  Publisert: 12 mars 2019

 • 5. Lindsay Steps In

  Lindsay må megle da Jonitta og Gabis ulike personligheter leder til en sjokkerende krangel, mens seksuelt frustrerte Mike og Alex må bestemme seg for om det ligger noe mer bak kjemien deres.

  Publisert: 5 mars 2019

 • 3. Lohan Rules

  Mens sommerbesøket tar seg opp, henter Lindsay inn den nye verten Alex, med en sterk arbeidsmoral som skal heve nivået for de andre VIP-vertene, samt en komplisert historie med Mike.

  Publisert: 27 feb. 2019

 • 2. What Are Your Intentions

  Lindsay er skuffet over teamets prestasjoner, og kaller inn til et møte. Det leder til at Aristoteles gir uttrykk for sin uro for Brents krenkende påfunn mot Panos.

  Publisert: 20 feb. 2019