Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Love Island er en datingreality der unge, single kvinner og menn er ute etter å finne den store kjærligheten i idylliske omgivelser, og der seerne kan være med å påvirke deltakernes skjebne gjennom hele sesongen. Se sesong 1

 • Episode 1

  Love Island er stedet der unge, single kvinner og menn reiser for å finne den store kjærligheten! De flytter sammen i en luksuriøs villa der alt ligger til rette for tidenes sommerflørt.

  Publisert: 26 aug. 2018

 • Episode 2

  Den single jenta går hardt ut og prøver å bli kjent med alle guttene, men gjør seg upopulær hos jentene. Hun skal på date og det er seerne som har bestemt med hvem.

  Publisert: 27 aug. 2018

 • Episode 3

  Parene begynner å bli mer kjent med hverandre, og noen begynner å spekulere i å skifte partner. Sofie rokker ved det hele da hun får velge seg en partner og jentene er spente når en ny gutt ankommer villaen.

  Publisert: 28 aug. 2018

 • Episode 4

  Det er romantiske følelser i luften på soverommet, mens andre blir usikre når en ny jente ankommer villaen. Kysseleppene testes i den klassiske Love Island-leken Flasketruten peker på og noen begynner å finne ut av hvem de egentlig liker.

  Publisert: 29 aug. 2018

 • Episode 5

  Love Island er stedet der unge, single kvinner og menn reiser for å finne den store kjærligheten! De flytter sammen i en luksuriøs villa der alt ligger til rette for tidenes sommerflørt, og forhåpentligvis noe mer.

  Publisert: 30 aug. 2018

 • Episode 6

  Tone inviterer deltakerne til sesongens første hot-seat! Både de selv og seerne kommer med pikante og avslørende spørsmål til deltakerne i villaen, nå skal de grilles!

  Publisert: 1 sep. 2018

 • Episode 7

  En uke har gått i villaen og vi får et tilbakeblikk på alt som har skjedd denne uken.

  Publisert: 1 sep. 2018

 • Episode 8

  Det er flere av jentene som liker Martin og flere av parene begynner å finne hverandre, det er i hvert fall mer action på soverommet enn før! I kveld må en gutt og en jente stemmes ut, og publikum har stemt på hvem.

  Publisert: 2 sep. 2018

 • Episode 9

  Gutta står for dagens underholdning de de blir utfordret til å kjøre et catwalk-show - utkledd som kvinner! I kveld får nyankomne Martin lov til å ta med alle jentene på date for å bli bedre kjent.

  Publisert: 3 sep. 2018

 • Episode 10

  Martin får velge seg en partner i villaen, mens hans utkårede har fått øynene opp for en annen. Det oppstår tårer og pinlige samtaler i villaen, mens ett par får reise på en romantisk date. På kvelden får alle utløp for sine følelser gjennom en fiffig selskapslek.

  Publisert: 4 sep. 2018

 • Episode 11

  Stemningen etter kone, kline, kake-konkurransen er rar, til tross for dette får et av parene får muligheten til å bruke Hideaway-rommet. Silje og Andreas får en hemmelig og klein utfordring, og en romantisk belønning vanker om de klarer oppdraget. Det snakkes mye før morgensdagens dumping, en av guttene må reise hjem.

  Publisert: 5 sep. 2018

 • Episode 12

  Det er jentenes tur til å velge seg en partner, og en av guttene blir dumpet. Flere har funnet hverandre, så nå ligger makten hos Viktoria som har valget mellom Martin og Arwin.

  Publisert: 6 sep. 2018