Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Love Island er en datingreality der unge, single kvinner og menn er ute etter å finne den store kjærligheten i idylliske omgivelser, og der seerne kan være med å påvirke deltakernes skjebne gjennom hele sesongen. En sesong

 • Love Island

  Episode 1

  Love Island er stedet der unge, single kvinner og menn reiser for å finne den store kjærligheten! De flytter sammen i en luksuriøs villa der alt ligger til rette for tidenes sommerflørt.

  EKSTRA +2

  Publisert: 26 aug. 2018

  Lengde: 42:54

 • Love Island

  Episode 2

  Den single jenta går hardt ut og prøver å bli kjent med alle guttene, men gjør seg upopulær hos jentene. Hun skal på date og det er seerne som har bestemt med hvem.

  EKSTRA +5

  Publisert: 27 aug. 2018

  Lengde: 44:00

 • Love Island

  Episode 3

  Parene begynner å bli mer kjent med hverandre, og noen begynner å spekulere i å skifte partner. Sofie rokker ved det hele da hun får velge seg en partner og jentene er spente når en ny gutt ankommer villaen.

  EKSTRA +7

  Publisert: 28 aug. 2018

  Lengde: 41:32

 • Love Island

  Episode 4

  Det er romantiske følelser i luften på soverommet, mens andre blir usikre når en ny jente ankommer villaen. Kysseleppene testes i den klassiske Love Island-leken Flasketruten peker på og noen begynner å finne ut av hvem de egentlig liker.

  EKSTRA +4

  Publisert: 29 aug. 2018

  Lengde: 42:00

 • Love Island

  Episode 5

  Love Island er stedet der unge, single kvinner og menn reiser for å finne den store kjærligheten! De flytter sammen i en luksuriøs villa der alt ligger til rette for tidenes sommerflørt, og forhåpentligvis noe mer.

  Publisert: 30 aug. 2018

  Lengde: 41:00

 • Love Island

  Episode 6

  Tone inviterer deltakerne til sesongens første hot-seat! Både de selv og seerne kommer med pikante og avslørende spørsmål til deltakerne i villaen, nå skal de grilles!

  Publisert: 1 sep. 2018

  Lengde: 44:00

 • Love Island

  Episode 7

  En uke har gått i villaen og vi får et tilbakeblikk på alt som har skjedd denne uken.

  Publisert: 1 sep. 2018

  Lengde: 45:00

 • Love Island

  Episode 8

  Det er flere av jentene som liker Martin og flere av parene begynner å finne hverandre, det er i hvert fall mer action på soverommet enn før! I kveld må en gutt og en jente stemmes ut, og publikum har stemt på hvem.

  EKSTRA +3

  Publisert: 2 sep. 2018

  Lengde: 42:00

 • Love Island

  Episode 9

  Gutta står for dagens underholdning de de blir utfordret til å kjøre et catwalk-show - utkledd som kvinner! I kveld får nyankomne Martin lov til å ta med alle jentene på date for å bli bedre kjent.

  EKSTRA +3

  Publisert: 3 sep. 2018

  Lengde: 44:00

 • Love Island

  Episode 10

  Martin får velge seg en partner i villaen, mens hans utkårede har fått øynene opp for en annen. Det oppstår tårer og pinlige samtaler i villaen, mens ett par får reise på en romantisk date. På kvelden...

  Publisert: 4 sep. 2018

  Lengde: 42:00

 • Love Island

  Episode 11

  Stemningen etter kone, kline, kake-konkurransen er rar, til tross for dette får et av parene får muligheten til å bruke Hideaway-rommet. Silje og Andreas får en hemmelig og klein utfordring, og en rom...

  Publisert: 5 sep. 2018

  Lengde: 43:10

 • Love Island

  Episode 12

  Det er jentenes tur til å velge seg en partner, og en av guttene blir dumpet. Flere har funnet hverandre, så nå ligger makten hos Viktoria som har valget mellom Martin og Arwin.

  Publisert: 6 sep. 2018

  Lengde: 44:00


Nytt, nytt, nytt!

Boligjakten

Boligjakten

Onsdager kl. 21.30!
Helt ærlig

Helt ærlig

Se hele sesongen!
Charterfeber - After Beach

Charterfeber - After Beach

KVELDENS EPISODE ER NOE FORSINKET. Tirsdager kl. 22.30.
Luksusfellen

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30
Kjendismødre

Kjendismødre

Ny episode hver onsdag!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Tirsdager kl. 21.30!