• Lukket visning
  00:30

  Lukket visning - Torsdag 22. oktober kl. 21.55

  15 okt. 2015

  I dagens episode av Lukket visning drar Jannecke Weeden og eiendomsmegler Espen Hordnes på visning i det såkalte Frognerslottet i Oslo og ser på en rå loftsleilighet som får Jannecke til nesten å gråte av ren misunnelse. På Upper East Side i New York er det også mye å miste pusten av når Jannecke og Fredrik Lilloe kikker på en leilighet der fellesutgiftene alene beløper seg til 150 000 kroner. Kun et stenkast fra Frognerslottet, ligger ærverdige Huk Avenue på Bygdøy. Her får Jannecke og Nils Nordvik oppleve toppleiligheten i det som er Bygdøys første og siste bygård.

 • Lukket visning - Torsdag 15. oktober kl. 21.55

  8 okt. 2015

  I denne ukens episode av Lukket visning reiser programleder Janecke Weeden og eiendomsmegler Espen Hordnes til fjells for å oppleve en hytte på Hemsedal som i tillegg til nærhet til bakker og skitrekk, kan skilte med all den luksus kresne hytteturister krever. I Holmenkollen besøker eiendomsmegler Øyvind Olstad Villa Skansen. I spisestuen i den ærverdige villaen er intet mindre enn blått blod i veggene. Og i frodige Toscana i Italia får Jannecke og Fredrik Lilloe oppleve en landvilla som har alt - inkludert egen froskedam!

 • Lukket visning - Torsdag 8. oktober kl. 21.55

  1 okt. 2015

  I dagens episode av Lukket visning tar eiendomsmegler Espen Hordnes turen til pittoreske Hadeland og fantastiske Rossmo gård. Praktgården er pusset opp fra topp til tå og viser seg fra sin beste side i sommersolen. På Heggeli ved Frognerparken i Oslo, er Nils Nordvik og Sanna Damhaug på befaring i en toppleilighet over to plan og et samlet terrasseareal på 160 m2. Og i Firenze i Italia opplever programleder Jannecke Weeden og eiendomsmegler Fredrik Lilloe, fantastiske Palazzo Bardi. Den enorme byleiligheten på over 650 m2 er en labyrint av luksus og overraskelser.

 • Lukket visning - Torsdag kl. 21.55

  24 sep. 2015

  I dagens episode av Lukket visning besøker Jannecke og eiendomsmegler Espen Hordnes en enorm enebolig på Slemdal i Oslo. Villaen på over 650 m2, kan bl.a. skilte med et fantastisk svømmebasseng, egen elv og bro. I solfylte Syd Frankrike tar megler Fredrik Lilloe imot Jannecke i fantastiske Villa Lumin. Villaen har egen tårnsuite. Og i ferieparadiset Hankø klapper Jannecke og Espen til kai for å se på Norges dyreste oppussingsobjekt.

 • Uke 2: Oakhill

  24 sep. 2015

  I sesongens andre episode av Lukket visning reiser eiendomsmegler Espen Hordnes og programleder Jannecke Weeden til Rygge der de får oppleve den fantastiske lystgården Oakhill som kan skilte med kongelig forhistorie.

 • Uke 2: Larvik

  24 sep. 2015

  I Larvik kikker eiendomsmegler Øyvind Olstad på en hypermoderne bolig tegnet av Snøhetta. Huset er et såkalt Plusshus som produserer mer energi enn det bruker og inneholder mange smarte tekniske innretninger og overraskende design.

 • Uke 3: St. Tropez

  24 sep. 2015

  I St. Tropez ankommer Jannecke og eiendomsmegler Fredrik Lilloe den omfattende villa Salmanazar med helikopter. Vel innenfor dørene kan Jannecke raskt konstatere at hun har ankommet «Shabby Chic Heaven».

 • Hvem er best? - Ep. 1

  24 sep. 2015

  Hvem er best i Lukket visning? Episode 1.

 • Lukket visning - torsdag 24.09

  17 sep. 2015

  I sesongens andre episode av Lukket visning reiser eiendomsmegler Espen Hordnes og programleder Jannecke Weeden til Rygge der de får oppleve den fantastiske lystgården Oakhill som kan skilte med kongelig forhistorie. I Larvik kikker eiendomsmegler Øyvind Olstad på en hypermoderne bolig tegnet av Snøhetta. Huset er et såkalt Plusshus som produserer mer energi enn det bruker og inneholder mange smarte tekniske innretninger og overraskende design. I St. Tropez ankommer Jannecke og eiendomsmegler Fredrik Lilloe den omfattende villa Salmanazar med helikopter. Vel innenfor dørene kan Jannecke raskt konstatere at hun har ankommet «Shabby Chic Heaven».

 • Uke 1: Chateau Diter

  17 sep. 2015

  Vi blir med Jannecke Weeden til Grasse i Frankrike der hun sammen med eiendomsmegler Fredrik Lilloe besøker overdådige Chateau Diter.

 • Uke 1: Jarlsberg

  17 sep. 2015

  I Sande tar eiendomsmegler Sanna Damhaug turen til Jarlsberg brygge der toppleiligheten i det nye boligkomplekset skal selges. Leiligheten består av to etasjer og hele 5 terrasser, bl.a. med eget motstrømsbasseng.

 • Sesongpremiere 17. september!

  26 aug. 2015

  Lukket visning er endelig tilbake. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning.