Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I programmet Maria og Edvard følger vi millardærarvingen Maria Høili sammen med ektemannen Edvard Erken Høili. Maria arvet en betydelig sum fra sin far, som solgte Europris for svimlende 2 millarder i 2012. Selv om hun har arvet nok til et liv i sus og dus, har Maria mange jern i ilden og liker ikke sitte stille. I dette programmet følger vi Maria og Edvard i deres daglige liv helt uten filter. Fra deres storslåtte gård i Lier, til parets fasjonable hjem på Venice Beach i Los Angeles. Et liv få av oss bare kan drømme om. Se sesong 1

 • Episode 1

  Vi blir med hjem på gården i Lier, og får et unikt innblikk i hverdagen til milliardærarvingen Maria Høili og ektemannen Edvard Erken Høili.

  Publisert: 26 sep. 2017

 • Episode 2

  Maria og Edvard skal snart flytte til USA, men det er tusen ting som gjenstår før huset på Venice i Los Angeles er innflytningsklart. Vi blir derfor med Maria og Edvard over dammen for å kjøpe inn møbler og pusse opp resten av huset.

  Publisert: 26 sep. 2017

 • Episode 3

  Vi er fortsatt i Los Angeles, og blir blant annet med på Marias første flytime!

  Publisert: 3 okt. 2017

 • Episode 4

  Maria og Edvard er tilbake i Norge, og har bestemt seg for å prøve å leve så billig som mulig i én uke. Maria snakker ut om å være bipolar 2 og å ha emosjonell personlighetsforstyrrelse.

  Publisert: 10 okt. 2017

 • Episode 5

  Vi blir med Maria og Edvard på ferie til Malta!

  Publisert: 17 okt. 2017

 • Episode 6

  Maria åpner opp om hvordan hun og Edvard forvalter formuen, og vi blir med på sjøen der Maria nok en gang viser sitt multitalent.

  Publisert: 24 okt. 2017

 • Episode 7

  I sesongens nest siste episode kommer vi enda tettere innpå Maria og Edvard som blant annet snakker ut om forholdet til familien.

  Publisert: 31 okt. 2017

 • Episode 8

  Sesongavslutning! Maria og Edvard flytter nå til USA, og i den anledning inviteres det til avskjedsfest. Ekteparet snakker ut om hvorfor de flytter til Los Angeles, noe som blir et tårevått farvel for Maria.

  Publisert: 7 nov. 2017