Episode 1
11 nov. 2019
36 amatørkokker ankommer med ambisjonen om å bli en av de 20 beste som går videre i konkurransen. Men først må de imponere dommerne.
36 amatørkokker ankommer med ambisjonen om å bli en av de 20 beste som går videre i konkurransen. Men først må de imponere dommerne.
Det er bare åtte forklær igjen til de håpefulle amatørkokkene. I denne runden skal amatørkokkene lage sin egen signaturrett på under 45 minutter.
De 20 amatørkokkene må vise frem talentet sitt i den første Mystery Box-utfordringen, der de må lage noe som er inspirert av en av Ramsays retter.
De 18 deltakerne blir delt inn i to lag, og skal lage maten til Master Chefs 10-års jubileumsfest. De skal lage mat til 100 personer, og blant de inviterte er både gamle deltakere og vinnere.
Laget som ikke klarer å imponere gjestene på jubileumsfesten, vil få 45 minutter på seg til å partere en kylling og tilberede en deilig rett.
Modellen Alessandra Ambrosio har bidratt til å velge ingrediensene i amatørkokkenes neste Mystery Box-utfordring.
De gjenværende amatørkokkene skal kjempe mot hverandre i enda en elimineringsrunde, der de får 60 minutter på seg til å gjenskape Gordon Ramsays Tarte Tatin.
De 16 beste amatørkokkene kjemper for å vinne immunitet, ved å lage og tilberede en autentisk, italiensk treretters meny.
To deltakere skal sendes hjem, noe som legger ekstra press på deltakerne i denne episodens lagutfordring.
Amatørkokkene blir delt inn i to lag og får i oppdrag å tilberede maten til den tidligere MarsterChef-vinneren Gerron Hurts bryllup.
Amatørkokkene får 60 minutter på seg til å tilberede sin beste rett med storfekjøtt til dommerne.
Det er bare 13 deltakere igjen, og dagens oppgave er å tilberede krabbe for kokken Masaharu Morimoto.