Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Melk er en dramady om to unge alenemødre som sammen prøver å få hverdagen til å gå opp. Hovedkarakterene er Ingri og Mathilde som tilfeldigvis møtes da de begge føder barn på samme dag på Ullevål sykehus. Det oppstår komplikasjoner når de nybakte mødrenes barn skal stelles og de begge tilsynelatende heter Johansen til etternavn. Forveskslingen blir fort oppdaget, og den brokete starten viser seg å være begynnelsen på et vakkert og morsomt vennskap som vi følger gjennom mammapermisjonen. Sesongen består av 20 Viafree-episoder. Se sesong 1

 • Episode 1

  Kaos oppstår da Ingri og Mathildes nyfødte babyer forveksles på fødestua. Selv om de nybakte mødrene har vidt forskjellige syn på mammarollen, har de likevel én ting til felles: De er begge ufrivillig alenemødre.

  Publisert: 5 sep. 2017

 • Episode 2

  Da håndverkere har skrudd av vannet i leiligheten til Mathilde, foreslår Ingri at Mathilde og barnet kan flytte inn i Ingris hus, og vips - et litt annerledes vennskap er i emning.

  Publisert: 5 sep. 2017

 • Episode 3

  Som nybakte mødre må Ingri og Mathilde høre på rådene fra helsesøster, til tross for at de kan virke noe snåle. Videre sliter Ingri med morsmelkproduksjonen, og må ta gamle kjerringråd til nytte.

  Publisert: 5 sep. 2017

 • Episode 4

  Mathilde slipper nyheten om den nyankomne verdensborgeren til faren. Mathilde og Ingri drar på babysang - med varierende resultat. Mathilde og barnefaren blir enige om veien videre.

  Publisert: 5 sep. 2017

 • Episode 5

  Ingri blir kjent med barselgruppa - som er opptatt av parabener og økologiske smokker. Mathilde henger seg med, og bringer en litt alternativ virkelighet inn i gjengen. Samtidig forsøker Ingri å involvere moren i barnepasset, uten stort hell.

  Publisert: 6 sep. 2017

 • Episode 6

  Mathilde søker nye utfordringer, og søker på stillingen som parkvakt i Pasvik i Finnmark. Ingri har brystspreng, og må oppsøke legevakten.

  Publisert: 7 sep. 2017

 • Episode 7

  Mathilde må til sjekk hos en usedvanlig kjekk gynekolog. Ingri får besøk av svigerforeldrene. Mathilde vil ut i date-gamet igjen, og lager en profil på Tinder.

  Publisert: 11 sep. 2017

 • Episode 8

  Søvnproblemene for Henrik, ingris baby vil ingen ende ta. Svigermor tar ansvar, og lager komle. Det skal visstnok fungere. Mathilde har fått match på Tinder, og drar på date med en tidligere Paradise Hotel-deltaker.

  Publisert: 12 sep. 2017

 • Episode 9

  Mathilde og Ingri skal på babysvømming, med Stine som sjåfør. Bilkjøring er tilsynelatende det eneste som får babyen til Ingri til å sove – til Ingris store glede. Mats og Mathilde tar forholdet til nye høyder.

  Publisert: 13 sep. 2017

 • Episode 10

  Ingri og Stine knytter bånd, til Mathildes fortvilelse. Ingri må en tur på NAV. Det viser seg å ikke være det enkleste her i verden.

  Publisert: 14 sep. 2017

 • Episode 11

  Mathilde skal på ungdomsskolereunion, og sliter en smule med å passe inn i sine pre-fødsel-klær. Ingris mangel på søvn gjør at det nesten oppstår brann, og da hun glemmer barnet på butikken går alarmen - Ingri må sove. Nå.

  Publisert: 18 sep. 2017

 • Episode 12

  Ingri og Mathilde drar på spa for å slappe av, men førstnevnte klarer liksom ikke helt å roe nervene. Jentene møter på en realitystjerne, og Mathilde søker en mojo-bekreftelse.

  Publisert: 19 sep. 2017