Se programmetSesong 5 - Episode 5

Favoritt

Sesong


I byen som fikk tilnavnet "Music City" takket være sin musikalske arv, kjemper artister for å lage den musikken de elsker i en omskiftelig musikkindustri. I "Nashville" følger vi en samling musikere som er like eklektiske som byen selv, blant andre countrymusikklegende Rayna James og superstjerne Juliette Barnes, som stadig topper hitlistene.

 • Episode 5

  "The Exes" spiller inn musikkvideo, og Scarlett kommer på kant med regissøren Damien George når han presser henne til å gå ut av komfortsonen sin.

  27 dager igjen

 • Episode 4

  Rayna får et slående tilbud fra tech-guru Zach Welles angående Highway 65. En utålmodig Juliette søker kraftigere behandling, mens Will og Kevin ser etter leilighet sammen.

  26 dager igjen

 • Episode 3

  Maddie begynner sitt internship i et innspillingsstudio og treffer en gatemusikant. Avery har vanskeligheter med å prøve å skape en YouTube-sensasjon, og Juliette møter skytsengelen sin.

  25 dager igjen

 • Episode 2

  Rayna presenterer idéen om et konseptalbum for Deacon. Scarlett klarer ikke å stole på Gunnar, mens Juliette søker etter skytsengelen sin.

  24 dager igjen

 • Episode 1

  Rayna og Deacon får Maddie hjem igjen samtidig som de sliter med dårlig økonomi ved Highway 65. Juliette sjokkerer alle i Nashville, og Rayna oppdager noe stort.

  23 dager igjen