Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I denne serien møter vi norske fans som virkelig lever og ånder for sitt lag, uansett om det er Manchester United, Galatasaray, Juventus eller Real Madrid. Sammen med fotballelsker og programleder ...

 • Episode 1

  I den første episoden av Norske fans går turen til London og Stamford Bridge. Kompisene Christian og Thomas fra Fauske fant hverandre i konfirmasjonsalder, og det var fotballen som førte dem sammen.

  Publisert: 15 feb. 2016

 • Episode 2

  Rune og kompisen til Arild har vært Juventus-supportere siden 1950-tallet. Rune har fått opplevd å se den gamle dame, men kompisen Arild har aldri vært på kamp.

  Publisert: 22 feb. 2016

 • Episode 3

  Ofte går supporterkultur i arv, og i denne episoden av Norske fans møter vi pappa Kjetil og sønnen Anders som elsker Manchester United.

  Publisert: 8 mars 2016

 • Episode 4

  I den fjerde episoden av Norske fans byr programleder Håvard Lilleheie på tur til den katalanske hovedstaden, der Marius og kompisen Christian skal oppleve det største for Barcelona fans, hjemmekamp i UEFA Champions League på Camp Nou.

  Publisert: 15 mars 2016

 • Episode 5

  Håvard Lilleheie er på hjemmebane når han møter brødrene Osman og Volkan fra Drammen. De har en stor kjærlighet til Galatasaray og i denne episoden går turen til Tyrkia for å se storlaget fra Istanbul på Türk Telekom Arena.

  Publisert: 5 april 2016

 • Episode 6

  Bjørn-Terje har to kjærligheter. Den ene i Paris for fotballaget Paris Saint-Germain, og den andre for sin samboer Kaja. Kaja derimot deler ikke samme begeistring for klubben.

  Publisert: 12 april 2016

 • Episode 7

  Turen går til nord-London når kompisene Kim Roger og Kristoffer skal få oppleve Champions League-kamp på Emirates Stadium, Arsenals hjemmebane.

  Publisert: 26 april 2016

 • Episode 8

  I sesongens siste episode går turen til Spanias hovedstad, Madrid. Tobias lever og ånder for Real Madrid, og Håvard Lilleheie tar med unggutten og moren til storkamp på Santiago Bernabeu.

  Publisert: 3 mai 2016

 • Episode 9

  I denne episoden tar vi et tilbakeblikk på alle turene Håvard Lilleheie har hatt med norske fans gjennom årets UEFA Champions League-sesong.

  Publisert: 28 mai 2016