Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Glem mestere, gråtende kjendiser med høydeskrekk, og spaserturer over sumper – her er Råskap: Verdens råeste realitykonkurranse. Hvem har størst fysisk kapasitet, det kaldeste hodet og det råeste villdyret i seg? Vi er vant til å se idrettsutøverne briljere i sin egen idrettsgren, men gjennom programserien skal vi få se hvordan en vinnerskalle fungerer når den utsettes for ekstrem anstrengelse over tid. Deltakerne må hente frem sin indre råskap - her finnes det ingen snarveier, kun ekte vilje og ekte smerte. Se sesong 1-2

 • Episode 1

  I sesongpremieren skal vi stifte bekjentskap med tolv nye deltakere, bestående av alt fra kampsportutøvere, curlingskip-er og spydkastere.

  Publisert: 22 sep. 2016

 • Episode 2

  I kveldens episode må en av deltagerne møte utfordringene helt aleine. Tre beinharde konkurranser tester lagsamarbeidet og kritiske avgjørelser blir tatt i kampens hete.

  Publisert: 29 sep. 2016

 • Episode 3

  I kveldens episode skal deltakerne gjennom tre knallharde konkurranser hvor temperaturen nærmer seg bristepunktet.

  Publisert: 6 okt. 2016

 • Episode 4

  I fjerde runde Råskap skal de konkurrere tre og tre. Dramatikk i iskaldt vann legger ekstra press på de selvutnevnte favorittene.

  Publisert: 13 okt. 2016

 • Episode 5

  Det går på helsa løs for flere av deltagerne når de kjemper om å holde seg i konkurransen. Marte Elverum og Fam Elgan må bite i det sure eplet, og vi blir bedre kjent med Marte Høie Gjefsen.

  Publisert: 20 okt. 2016

 • Episode 6

  I kveldens episode skal deltakerne for første gang konkurrere alene. Menn mot menn og kvinner mot kvinner.

  Publisert: 27 okt. 2016

 • Episode 7

  Denne uken skal utøverne gjennom nye tøffe øvelser, hvor det handler om hvem som får stå over kvartfinalen i Råskap. Frank og Eirik har en sjelden hyggelig prat. Mann til mann. Hjerte til hjerte!

  Publisert: 3 nov. 2016

 • Episode 8

  Siden Eirik Verås Larsen har sanket flest medaljer får han stå over denne runden, og får seg dermed en velfortjent hviletur på spa.

  Publisert: 10 nov. 2016

 • Episode 9

  I Råskap presses tolv kjente idrettsutøvere gjennom et ekstremt styrke- og utholdenhetsløp over 20 dager. Hvem har størst fysisk kapasitet, det kaldeste hodet og det råeste villdyret i seg?

  Publisert: 17 nov. 2016

 • Episode 10

  Tolv topptrente idrettsutøvere dro til Island for å kjempe i Råskap. Nå er det endelig finale og bare tre stykker er igjen. Hvem drar seieren i land og blir Norges råeste idrettsutøver?

  Publisert: 24 nov. 2016