Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Glem mestere, gråtende kjendiser med høydeskrekk, og spaserturer over sumper – her er Råskap: Verdens råeste realitykonkurranse. Hvem har størst fysisk kapasitet, det kaldeste hodet og det råeste villdyret i seg? Vi er vant til å se idrettsutøverne briljere i sin egen idrettsgren, men gjennom programserien skal vi få se hvordan en vinnerskalle fungerer når den utsettes for ekstrem anstrengelse over tid. Deltakerne må hente frem sin indre råskap - her finnes det ingen snarveier, kun ekte vilje og ekte smerte. Se sesong 1-2

 • Episode 1

  I premieren av Råskap blir vi omtrent umiddelbart kastet ut i første konkurranse, der deltakerne skal gjennom en haug med blytunge hinder på Råskap-arenaen i Stryn. Etter en pust i bakken, iskaldt bad i Oldenfjorden og en god middag er det på ny ut på arenaen for å avgjøre hvem som vinner sammenlagt etter første program, og ikke minst - hvem som må ut i duell og bli sendt hjem.

  Publisert: 10 sep. 2015

 • Episode 2

  Ny uke, nye beinharde øvelser. -Deltakerne skal gjennom flere tunge løft og lange strekninger i tillegg til et godt stykke på padlebrett. Utøverne får altså et gufsende møte med det iskalde Oldedalen-vannet - noe som viser seg å være spesielt utfordrende for enkelte.

  Publisert: 17 sep. 2015

 • Episode 3

  12 er blitt til 10 og ukestemaet er «Duell». Nye lag skal velges, og nye utfordringer står klare for utøverne. Tømmer skal trekkes, bildekk skal heises opp og musklene skal få kjørt seg - både på land og i vann. Taperlaget må ut i duell, og igjen må én deltaker pakke koffertene og reise hjem.

  Publisert: 24 sep. 2015

 • Episode 4

  Ti deltakere har blitt til ni, og de gjenværende deltakerne står overfor de hardeste dagene så langt i konkurransen. Tre og tre skal i kveld kjempe sammen i et hardkjør uten i like, i Stryns fortreffelige natur. Tre øvelser skal gjennomføres, med en avsluttende jaktstart - der vinnere skal kåres og tapere skal ut i duell. Nok en deltaker må pakke kofferten og reise hjem.

  Publisert: 1 okt. 2015

 • Episode 5

  12 har blitt til åtte og etter forrige ukes øvelser er deltakerne utslitt. Nye lag skal trekkes for denne ukas konkurranser. Klatring, løping og knusing står på agendaen de første øvelsene. Én av utøverne viser hva ekte råskap er, mens andre utøvere kløner det kraftig til.

  Publisert: 8 okt. 2015

 • Episode 6

  I kveld skal deltakerne kjempe individuelt for første gang - noe som gagner noen - men ikke alle. Enkelte av deltakerne kjenner på slitasjen de siste fem ukene har gjort på kroppen, og selv om man starter bra kan man aldri føle seg trygg. Duellen i kveld blir særdeles jevn, men en må likevel pakke koffertene og forlate Stryn.

  Publisert: 15 okt. 2015

 • Episode 7

  Blodslitet fortsetter i Råskap. Deltakerne skal konkurrere og sloss seg gjennom nye heseblesende øvelser, og denne uken avsluttes også medaljejakten. Hvem vinner flest Råskap-medaljer og får stå over kvartfinalen og komme uthvilt inn i semifinalen? Taperlaget må ut i duell og nok en gang må en deltaker takke for seg.

  Publisert: 22 okt. 2015

 • Episode 8

  Fire deltakere står igjen, og i denne ukas program er det dermed bare to lag som skal konkurrere. Vinneren av flest Råskap-medaljer får en velfortjent pust i bakken. En eksklusiv spabehandling venter den heldige, mens de øvrige deltakerne må sloss med nebb og klør for å sikre seg en plass i semifinalen.

  Publisert: 29 okt. 2015

 • Episode 9

  Det er klart for semifinale i Råskap, og med bare fire deltakere igjen skal det trekkes to lag. Som par må de gjenværende gjennom tre ekstreme konkurranser på én dag, med en avgjørende jaktstart dagen etter. Paret som taper må ut i duell, og taperen må reise hjem. De tre gjenværende er klare for selve finalen i Råskap.

  Publisert: 5 nov. 2015

 • Episode 10

  Det er klart for finale i Råskap! Hvem har den gjeveste vinnermentaliteten, den hardeste vinnerskallen og mest råskap i seg? De siste gjenværende konkurransene blir beinharde - som seg hør og bør: Nå skal vinneren kåres og kan titulere seg selv som Norges råeste.

  Publisert: 19 nov. 2015