Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


For 20 år siden ble et skianlegg ved Svartehavet stengt etter en rekke brutale drap. Johan (Filip Berg), eierens sønn, bestemmer seg for å åpne anlegget igjen og besøker stedet sammen med kjæresten Hanne (Sarah-Sofie Boussnina) og flere venner. Da været blir dårlig, blir Johan og vennene isolert fra omverdenen. Spenningen stiger, og de blir stadig mer paranoide. Alle får etter hvert mistillit til hverandre, noe som avdekker skjulte motiver og fører til drap. Se sesong 1

 • Episode 1

  Allerede første natten høres underlige lyder fra kjelleren på fjellanlegget. Gjengens mistanker vekkes, da den hemmelighetsfulle vaktmesteren Erkki, nekter å la dem undersøke lyden.

  Publisert: 2 feb. 2017

 • Episode 2

  Hanne fortsetter til Johans irritasjon å undersøke hotellets forferdelige fortid, og begynner å mistenke at det finnes noe der som ikke kan forklares.

  Publisert: 2 feb. 2017

 • Episode 3

  Hva betyr de merkelige ordene "Gäädek Jäämit" som gjentatte ganger dukker opp på forskjellige steder i anlegget? Johan blir til slutt lei av Hannes usannsynlige teorier.

  Publisert: 2 feb. 2017

 • Episode 4

  Hva er det for en stemme Jessan prater om etter sin opplevelse i kjelleren? Har det noen sammenheng med det ubehagelige budskapet i Gäädek Jäämit - å "drepe eller bli drept" ?

  Publisert: 9 feb. 2017

 • Episode 5

  Hanne blir brutalt angrepet i kjelleren, men kommer seg unna. Gjengen barrikaderer døren ned og omgrupperer. Har de stengt inne en voldsom morder, og hvem er det i så fall?

  Publisert: 16 feb. 2017

 • Episode 6

  Teoriene om hvem eller hva som ligger bak de grusomme hendelsene på Svartsjøen er mange. Er det en ond forbannelse eller en trussel fra Dag, Jostein og Erkki?

  Publisert: 23 feb. 2017

 • Episode 7

  Mettes mistanker mot Dag blir sterkere etter brannen i kjelleren, mens Hanne fortsatt er overbevist om at det hviler en forbannelse over anlegget.

  Publisert: 2 mars 2017

 • Episode 8

  Hannes liv står på spill og hun vet at løsningen finnes i det skjulte rommet i kjelleren og inne hos naboen Erkki. Men kommer hun å kunne redde seg selv og de andre før det er for sent?

  Publisert: 2 mars 2017