Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Svindeljegerne Kjell-Ola Kleiven og Ole Eikeland tar igjen opp jakten på svindlere og andre som lurer nordmenn. Identitetstyveri, kredittkortsvindel, datahacking og så videre; i 2018 er det fortsatt mange forholdsregler å ta. Hvert år blir tusenvis av nordmenn offer for svindlere, som stadig utvikler nye metoder. I kombinasjon med ny teknologi er nemlig ingen trygge. Se sesong 1-2

 • Episode 1

  Kattesvindel står på plakaten i sesongpremieren av Svindeljegerne. Oppdrett, kjøp og salg av rasekatter er en millionindustri, og der det er penger å tjene finner vi dessverre også svindlere.

  Publisert: 25 sep. 2018

 • Episode 2

  Svindeljegerne tar denne uka opp kampen mot tvilsomme kryptovalutaspekulanter, og besøker blant annet en vordende brudgom som er snytt for snaut 200.000 kr.

  Publisert: 2 okt. 2018

 • Episode 3

  Svindeljegerne skal denne uken jakte på ID-svindlere på Facebook, og vi skal besøke et offer som nå blant annet risikerer å miste barndomshjemmet sitt.

  Publisert: 9 okt. 2018

 • Episode 4

  I denne episoden skal Svindeljegerne ta for seg både boligutleiesvindel og billettsvindel.

  Publisert: 23 okt. 2018

 • Episode 5

  Hvor mye av pengene du gir til veldedige organisasjoner når faktisk frem til bistandsmålet? Svindeljegerne går en organisasjon i sømmene for å undersøke saken nærmere.

  Publisert: 23 okt. 2018

 • Episode 6

  I sesong to av Svindeljegerne tar vi igjen opp jakten på svindlere og andre som lurer nordmenn. Identitetstyveri, kredittkortsvindel, datahacking: i 2018 er det fortsatt mange forholdsregler å ta.

  Publisert: 30 okt. 2018

 • Episode 7

  Denne ukas episode av Svindeljegerne dreier seg om kjøp og salg av rasehunder, og Kjell-Ola drar til utlandet for å avdekke kummerlige oppdrettsforhold.

  Publisert: 6 nov. 2018

 • Episode 8

  Nordmenn pusser opp for flere milliarder kroner hvert år, og der det er penger i omløp finnes det også uredelige mennesker. Svindeljegerne tar opp jakten på håndverkere med uærlige hensikter.

  Publisert: 13 nov. 2018