Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Hvert år går tusenvis av nordmenn i fella til utspekulerte og grådige kjeltringer. I Svindeljegerne går vi rett i strupen og jakter gjerningspersonene. Med oss har vi Kjell-Ola Kleiven, partner og adm. dir. i Risk Information Group (RIG) og Ole Eikeland, tidligere økonomiredaktør i Nettavisen, nå partner og deleier i kommunikasjonsbyrået Eikeland Ravnaas. Barndomskompisene Kleiven og Eikeland skal avsløre metodene skurkene bruker, og reiser land og strand rundt om i det ganske land (og utland) for å avdekke og forhindre svindel i ulike former. To sesonger

 • Svindeljegerne

  Episode 1

  Billettsvindel er tema i første episode av Svindeljegerne. Kjell-Ola Kleiven og Ole Eikeland avdekker både svindlere og deres metoder for å rundlure godtroende nordmenn som vil på konsert og festival.

  Publisert: 19 sep. 2017

  Lengde: 43:00

 • Svindeljegerne

  Episode 2

  I episode to av Svindeljegerne går Kjell-Ola og Ole i strupen på såkalte «feriesvindlere» - stadig flere norske turister rammes av svindel med ferieleiligheter.

  Publisert: 26 sep. 2017

  Lengde: 44:00

 • Svindeljegerne

  Episode 3

  Kjøp og salg av brukte varer på plattformer som Finn.no øker og 2 av 3 nordmenn har handlet på nett det siste året. Stadig flere opplever å bli svindlet i forbindelse med dette.

  Publisert: 3 okt. 2017

  Lengde: 45:00

 • Svindeljegerne

  Episode 4

  Svindeljegerne skal i denne episoden sette fokus på bedrifter som lokker med gratisprøver, som blir til dyre abonnement, og går nettbedriften Life Helse i sømmene.

  Publisert: 10 okt. 2017

  Lengde: 42:00

 • Svindeljegerne

  Episode 5

  Flere tusen nordmenn betaler for å chatte på internett med det de tror er kjæresteklare og kåte jenter. Svindeljegerne avslører at all personlig informasjon nordmenn gir fra seg på chaten, blir loggført og havner i et arkiv.

  Publisert: 17 okt. 2017

  Lengde: 43:00

 • Svindeljegerne

  Episode 6

  ID-tyveri er kveldens tema i Svindeljegerne. I dette programmet skal vi se hvordan folk kan misbruke identiteten din, og hvor lett kyniske svindlere kan svindle til seg svimlende summer.

  Publisert: 24 okt. 2017

  Lengde: 43:00

 • Svindeljegerne

  Episode 7

  Vi kartlegger dyreoppdrettere som oppbevarer hunder under ulovlige vilkår og vi konfronterer en som har drevet ulovlig hundeimport over lengre tid.

  Publisert: 31 okt. 2017

  Lengde: 43:00

 • Svindeljegerne

  Episode 8

  Vi skal se hvor lett vi legger igjen spor på internett, og hvordan svindlere kan hente ut opplysninger om oss og bestille varer og tjenester i vårt navn.

  Publisert: 7 nov. 2017

  Lengde: 43:00

Trending

The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Masterchef USA

Masterchef USA

Nye episoder!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Kjendismødre

Kjendismødre

Se hele sesongen!