Se programmetSesong 1 - Episode 4

Favoritt

Sesong


Luc Besson (Taken, The Fifth Element) har produsert denne moderne, nerverpirrende thrillerserien som følger tidligere elitesoldat Bryan Mills som opplever en personlig tragedie som omkalfatrer hele hans tilværelse. Han gjør alt han kan for å takle denne hendelsen og få hevn, og blir dratt inn i et karriereløp i CIA som vekker til live de dødelige feltkunnskapene hans. Om tretti år vil denne personen være den Bryan Mills som vi har lært å kjenne gjennom "Taken"-filmene. Se de siste episodene!

 • Episode 4

  Riley insisterer på å avdekke sannheten om en medisin som ble delt ut til krigsveteraner, noe som får forferdelige konsekvenser. Asha har innbrudd i leiligheten.

  3 dager igjen

 • Episode 3

  Bryans og teamets jakt på en bortført terrorist avdekker intrigemakeri på høyt nivå i egen regjering. Christina mottar dårlige nyheter, og Asha bekymrer seg for Bryan.

  2 dager igjen

 • Episode 2

  Bryan får sin første sjanse i felten, men oppdraget går skeis og resulterer i et tragisk dødsfall. Teamet avdekker svindel i statsapparatet, og Asha dukker uventet opp på døra til Bryan.

  1 dag igjen