Favoritt

Sesong


Charlotte Crosby er den livlige jenta vi ikke kan få nok av, og nå har hun fått sin helt egne TV-serie. Gjør deg klar for The Charlotte Show! Britisk realityserie.

 • The Charlotte Show

  Episode 8

  Charlotte planlegger en overraskelse for å føre henne og Josh til et nytt kjørlighetsnivå. Når de nærmer seg ettårsjubileet, forsøker Josh å overvinne frykten for å vise Charlotte sin kjørlighet.

  Publisert: 26 april 2019

  Lengde: 44:01

 • The Charlotte Show

  Episode 7

  Vil Charlotte og Mel løse problemene sine i tide før turen til Sør-Afrika? Josh hjelper Charlotte etter en skremmende ulykke. Charlotte nyter en afrikansk safari med Josh.

  Publisert: 19 april 2019

  Lengde: 43:41

 • The Charlotte Show

  Episode 6

  Foreldrene til Josh er på besøk. Charlotte mistenker paranormal aktivitet, og vender seg til et medium. Mels bursdag blir en katastrofe da Halloween-festen hennes ender opp i slagsmål.

  Publisert: 12 april 2019

  Lengde: 44:01

 • The Charlotte Show

  Episode 5

  Josh og Charlotte når nye nivåer av kjærlighet med sin nye fremdriftsplan, og foreldrene deres skal møtes. Men da Charlotte forsøker å overraske Josh, går alt galt.

  Publisert: 5 april 2019

  Lengde: 43:30

 • The Charlotte Show

  Episode 4

  Med et forhold i grus, må Charlotte lage en plan for å unngå at hun og Josh går fra hverandre. Charlotte, familie og venner drar til Manchester for Adam og Jamies forlovelsesfest.

  Publisert: 29 mars 2019

  Lengde: 43:37

 • The Charlotte Show

  Episode 3

  Charlotte og moren hennes er på Island for å redde hvaler. Hjemme i Storbritannia bestemmer Josh seg for en ellevill utekveld, som fører til en stor krangel.

  Publisert: 22 mars 2019

  Lengde: 44:03

 • The Charlotte Show

  Episode 2

  Etter den store krangelen deres, møtes Charlotte og Mel for å prøve å løse uenighetene sine. Josh inviterer Charlotte til Bolton på en stor familiemiddag, og Charlottes agent har spennende nyheter.

  Publisert: 15 mars 2019

  Lengde: 43:57

 • The Charlotte Show

  Episode 1

  Charlotte og Josh har det bra, men de krangler veldig samme dag som hans søsters babyshower. Charlotte arrangerer en jentekveld for å muntre opp Melissa, men det hele ender dårlig.

  Publisert: 9 mars 2019

  Lengde: 43:58

The Charlotte Show

The Charlotte Show

Britisk realityserie.
Jersey Shore

Jersey Shore

Se alle sesongene