Se programmetSesong 3 - Episode 6

Favoritt

Sesong


Charlotte Crosby er den livlige jenta vi ikke kan få nok av, og nå har hun fått sin helt egne TV-serie. Gjør deg klar for The Charlotte Show! Britisk realityserie.

 • The Charlotte Show

  Episode 6

  Charlotte og Josh drar på sitt livs reise til Brazil etter at de har forsøkt å løse problemene sine. Men den romantiske turen blir fort til et mareritt.

  Publisert: 11 sep. 2019

  Lengde: 44:04

 • The Charlotte Show

  Episode 5

  Charlotte og Josh får vite at de skal reise utenlands for å jobbe, men en smoothiekrangel ødelegger nesten turen. Charlotte går til en konsultasjon på grunn av brystsmerter.

  Publisert: 4 sep. 2019

  Lengde: 43:57

 • The Charlotte Show

  Episode 4

  Charlotte og Josh inviterer foreldrene sine til en helg borte, men kommer familiene stadig godt ut av det med hverandre etter en helg i Lake District?

  Publisert: 30 aug. 2019

  Lengde: 43:43

 • The Charlotte Show

  Episode 3

  Charlotte utsettes for en pinlig ulykke som gjør at hun og Josh må ta en tur til madrassbutikken. Charlotte må fortelle moren og bestevenninnen Lauren store nyheter om henne og Josh.

  Publisert: 23 aug. 2019

  Lengde: 43:42

 • The Charlotte Show

  Episode 2

  Kan Charlotte og Josh redde forholdet sitt etter en stor krangel om når de skal ha barn? Lauren har en følelsesmessig overraskelse til Charlotte etter forlovelsesfesten.

  Publisert: 16 aug. 2019

  Lengde: 44:04

 • The Charlotte Show

  Episode 1

  Charlotte prøver å få en plan for når hun og Josh skal skaffe barn, men Josh syns hun går for fort frem og situasjonen blir verre. Charlottes foreldre har en innflyttingsfest i sitt nye hjem.

  Publisert: 9 aug. 2019

  Lengde: 43:36