Se programmetSesong 2 - Episode 11

Favoritt

Sesong


"Real Housewives"-konseptet saler på og setter kurs mot "The Lone Star"-staten Texas. De ekte husfruene i Dallas er sofistikerte sosietetsdamer som briljerer med sin overdådige livsstil.

 • Episode 11

  Kameron forbereder sin store lanseringsfest, mens D'Andra får dårlige nyheter når det gjelder kosmetikkproduksjonen sin. På festen konfronterer Mark LeeAnne med påstandene hennes.

  6 dager igjen

  Publisert: 23 jan. 2020

 • Episode 10

  Brandi holder sin årlige fest, og blir dramatikkens midtpunkt når LeeAnne forteller at Cary ikke kan være venninne med henne og Stephanie lenger, på grunn av oppførselen deres i Mexico.

  5 dager igjen

  Publisert: 22 jan. 2020

 • Episode 9

  Det er mer sol og tequila i vente når husfruene holder koken på rivieraen i Mexico. Og båtturen ender i urent farvann når sannheten om ondsinnede rykter kommer for en dag.

  4 dager igjen

  Publisert: 21 jan. 2020

 • Episode 8

  Værmeldingen for Playa Del Carmen viser strålende sol og tequila, helt til Brandi setter Kameron ut av spill. LeeAnne har spennende nyheter om forholdet sitt til Rich.

  3 dager igjen

  Publisert: 20 jan. 2020

 • Episode 7

  Husfruene shopper, pakker og gjør seg klare til utflukten til Mexio. Kameron har endelig vunnet Courts tillit og han går med på å investere i forretningsidéen hennes.

  20 timer igjen

  Publisert: 17 jan. 2020