Se programmetSesong 2 - Episode 12

Favoritt

Sesong


"Real Housewives"-konseptet saler på og setter kurs mot "The Lone Star"-staten Texas. De ekte husfruene i Dallas er sofistikerte sosietetsdamer som briljerer med sin overdådige livsstil.

 • Episode 12

  LeeAnne og Rich har forlovelsesfest der til og med LeeAnnes mor dukker opp for å prøve å løse opp i en gammel misforståelse. D'Andra må stå ansikt til ansikt med Dee.

  4 dager igjen

  Publisert: 24 jan. 2020

 • Episode 11

  Kameron forbereder sin store lanseringsfest, mens D'Andra får dårlige nyheter når det gjelder kosmetikkproduksjonen sin. På festen konfronterer Mark LeeAnne med påstandene hennes.

  3 dager igjen

  Publisert: 23 jan. 2020

 • Episode 10

  Brandi holder sin årlige fest, og blir dramatikkens midtpunkt når LeeAnne forteller at Cary ikke kan være venninne med henne og Stephanie lenger, på grunn av oppførselen deres i Mexico.

  2 dager igjen

  Publisert: 22 jan. 2020

 • Episode 9

  Det er mer sol og tequila i vente når husfruene holder koken på rivieraen i Mexico. Og båtturen ender i urent farvann når sannheten om ondsinnede rykter kommer for en dag.

  1 dag igjen

  Publisert: 21 jan. 2020

 • Episode 8

  Værmeldingen for Playa Del Carmen viser strålende sol og tequila, helt til Brandi setter Kameron ut av spill. LeeAnne har spennende nyheter om forholdet sitt til Rich.

  20 timer igjen

  Publisert: 20 jan. 2020