Se programmetSesong 2 - Episode 12

Favoritt

Sesong


Seks tilsynelatende perfekte par samles i en diger villa, men det er løgnere blant dem! Målet er å avsløre de uekte parene og vinne den store pengepremien. En sesong

 • True Love or True Lies?

  Episode 12

  Helt til slutt er det stadig sjokk i gjære for de gjenværende parene. Hvem blir et perfekt par og hvem snubler på målstreken? Noen kjente fjes kommer for å forsegle finalistenes skjebne.

  Publisert: 4 nov. 2019

  Lengde: 44:33

 • True Love or True Lies?

  Episode 11

  Det er semifinale og fire par er igjen i konkurransen. De prøver å bevise at de er Det perfekte paret, men et par blir utstemt og vil avsløre om de er elskere eller løgnere.

  Publisert: 3 nov. 2019

  Lengde: 42:58

 • True Love or True Lies?

  Episode 10

  Kjærlighetskampen er over og nå konkurrerer hvert par for seg i en kamp for å bevise at de er genuine. Ting blir følelsesmessig når parene avlegger ekteskapsløfter og nok et par må ut i kveld.

  Publisert: 31 okt. 2019

  Lengde: 45:10

 • True Love or True Lies?

  Episode 9

  Det er en sjokkerende episode da et par må gå og et annet vinner en enorm, ny kraft i huset. Kjærlighetskampen fortsetter, men det er en vri.

  Publisert: 30 okt. 2019

  Lengde: 42:39

 • True Love or True Lies?

  Episode 8

  Kjærlighetskampen fortsetter å få fram konkurranseånden i parene. De går i klinsj forsvare sin plass i huset. En tung romantisk overraskelse og en skikkelig krangel er på gang.

  Publisert: 29 okt. 2019

  Lengde: 44:02

 • True Love or True Lies?

  Episode 7

  Livet i huset endres når Kjærlighetskampene begynner. Parene er delt i to lag og spiller for å overleve. Vinnerlaget i hver omgang får immunitet etter kveldens avstemning. Spillet er i gang.

  Publisert: 28 okt. 2019

  Lengde: 42:09

 • True Love or True Lies?

  Episode 6

  En skikkelig vri når programmet da fem nye par dukker opp for å slåss for tittelen Perfekt par. En av nykommerne skal ut i kveld, men hvem av dem er elskere og hvem er løgnere?

  Publisert: 27 okt. 2019

  Lengde: 44:09

 • True Love or True Lies?

  Episode 5

  Fraksjoner danner seg i huset, men går den nye alliansen i veien for å finne de skjulte løgnerne blant elskerne?

  Publisert: 24 okt. 2019

  Lengde: 43:10

 • True Love or True Lies?

  Episode 4

  The stakes are raised in today's Love Game as the couples play for immunity. But any pairs who fail to prove how well they know each other will face the chop. The Lover/Liar status of TWO couples is revealed.

  Publisert: 23 okt. 2019

  Lengde: 42:56

 • True Love or True Lies?

  Episode 3

  Total strangers Autumn and Arnie are thrown together as a couple and have to fake their love. How will they do it? And will the other couples bust them? One more couple is eliminated. Have YOU got what it takes to spot the fakes?

  Publisert: 22 okt. 2019

  Lengde: 43:14

 • True Love or True Lies?

  Episode 2

  Konkurransen fortsetter når åtte par prøver å skille elskerne fra løgnerne. Rivalisering oppstår når Bernadette fra Belfast og Declan beskylder Poppy og Parisa for bløff. Og en stor ny vri ryster huset.

  Publisert: 21 okt. 2019

  Lengde: 43:59

 • True Love or True Lies?

  Episode 1

  Åtte par ankommer huset for å sette i gang en helt ny serie. Men det fins løgnere blant dem, som bare etterligner forhold, for å legge vantene på pengepremien.

  Publisert: 20 okt. 2019

  Lengde: 58:21