Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Hvordan reagerer man egentlig i det øyeblikket man får vite at man skal være med i et av Norges mest populære realityprogram? Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl fra forrige sesong av Paradise Hotel skal i ukene fremover ta oss med på reisen til de nye deltakerne. Å være med i jubileumssesongen av Paradise Hotel er slettes ingen spøk. Kontrakter må signeres, kropper må brunes, kjoler må kjøpes og foreldre må informeres. Du har nå mulighet til å følge årets deltakere fra de får det glade budskap: «Du skal til Mexico!» Til øyeblikket de sjekker inn på Paradise Hotel sesong 10. Se alle episodene!

 • Veien til Pærra

  Episode 1

  I første episode av Veien til Pærra får du se hvilke ti deltakere som sjekker inn i første uke på Paradise Hotel. Med skjult kamera fanger vi de spontane reaksjonene til deltakerne når de får det glade budskap: "Du skal til Mexico!"

  Publisert: 29 jan. 2018

  Lengde: 18:14

 • Veien til Pærra

  Episode 2

  I denne episoden får du se hvordan Erlend Elias reagerte da han fikk vite at broren Erik skal være med på Paradise Hotel. Vi får også være med når Cathrine avslører for sin mor at hun skal til Mexico....

  Publisert: 1 feb. 2018

  Lengde: 17:11

 • Veien til Pærra

  Episode 3

  Vi blir med når noen av årets deltakere avslører nyheten overfor sine foreldre. Det blir øving på kulekasting med far, shopping med Newa og Martine, og Marius får gode råd fra sin far.

  Publisert: 5 feb. 2018

  Lengde: 14:52

 • Veien til Pærra

  Episode 4

  I denne episoden blir vi med Aleksander og Joakim på shopping, og Aleks har spesielt ett godt råd - det er viktig å skille seg ut! Ine signerer på en helt spesiell kontrakt som hennes far har utformet...

  Publisert: 8 feb. 2018

  Lengde: 13:38

 • Veien til Pærra

  Episode 5

  Felles for flesteparten av guttene er at det trenes knallhardt i ukene før avreise. Apropos avreise, vi blir med på de aller siste forberedelsene før turen til Pærra!

  Publisert: 12 feb. 2018

  Lengde: 11:56

 • Veien til Pærra

  Episode 6

  Nå er det like før avreise, og vi blir med på jentenes siste forberedelser i dagene før turen bærer videre til Mexico!

  Publisert: 15 feb. 2018

  Lengde: 11:44

 • Veien til Pærra

  Episode 7

  Det er dagen før avreise og jentene møtes for aller første gang. Det blir et tårevått farvell med familier, venner og telefoner.

  Publisert: 19 feb. 2018

  Lengde: 12:37

 • Veien til Pærra

  Episode 8

  Så er det klart for guttas tur til å møtes for aller første gang!

  Publisert: 22 feb. 2018

  Lengde: 13:27

 • Veien til Pærra

  Episode 9

  Det er endelig klart for Mexico! Vi følger jentene og guttenes reise til den meksikanske vestkysten.

  Publisert: 26 feb. 2018

  Lengde: 10:18

 • Veien til Pærra

  Episode 10

  Jentene og guttene er på plass i Mexico, der vi følger deltakerne i de nervepirrende dagene før innsjekk. Vi får blant annet bli med bak kamera når jentene drar på portrett- og vignettopptak!

  Publisert: 1 mars 2018

  Lengde: 10:00

 • Veien til Pærra

  Episode 11

  I denne episoden er det klart for vignett- og portrettopptak med gutta, mens jentene gjør siste forberedelser før innsjekk!

  Publisert: 5 mars 2018

  Lengde: 11:51

 • Veien til Pærra

  Episode 12

  I Veien til Pærra følger vi årets Paradise-gjeng fra det øyeblikket de får det glade budskap om å være deltaker, og helt frem til de sjekker inn! Dagen er endelig kommet, det er klart for innsjekk! Vi...

  Publisert: 8 mars 2018

  Lengde: 14:39

Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3

Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3

Se begge sesongene!
RUSS2019

RUSS2019

Se siste episode nå!
Snap-rulett

Snap-rulett

Se hele sesongen!