Favoritt

Sesong


Vi blir med Isabel Raad og Erik Anders Sæther på jakt for å finne de ultimate deltakerne til Paradise Hotel 2019! I løpet av sesongen skal Isabel og Erik ta seerne med på deltakerjakt, småkleine og morsomme auditions, og hysteriske reaksjoner da deltakerne får beskjed om å pakke kofferten for å reise til Mexico. Ny episode hver tirsdag og torsdag!

 • Veien til Pærra

  Episode 5

  Det er snart klart for sannhetens time: Hvem blir valgt ut som deltakere til årets Paradise-sesong? Isabel og Erik velger sine favoritter, men det er opp til Paradise-Guden hvem som får sjekke inn på Paradise Hotel.

  Publisert: 19 feb. 2019

  Lengde: 12:28

 • Veien til Pærra

  Episode 4

  Det er klart for flere auditions med potensielle deltakere. Isabel og Erik prøver ut forskjellige taktikker og metoder for å sette ut deltakerne...

  Publisert: 14 feb. 2019

  Lengde: 11:57

 • Veien til Pærra

  Episode 3

  Isabel og Erik får se sine egne castingvideoer fra da de søkte på Paradise Hotel, og det er endelig klart for auditions!

  Publisert: 12 feb. 2019

  Lengde: 13:05

 • Veien til Pærra

  Episode 2

  Isabel og Erik møter flere aktuelle kandidater for årets sesong i jakten på de ultimate deltakerne!

  Publisert: 5 feb. 2019

  Lengde: 11:14

 • Veien til Pærra

  Episode 1

  Jakten på årets Paradise-deltakere er for alvor i gang når Isabel Raad og Erik Anders Sæter åpner brevet fra Paradise-Guden. De har nemlig fått i oppdrag å finne de ultimate deltakerne til årets sesong!

  Publisert: 5 feb. 2019

  Lengde: 14:14

Ekstramateriale