Favoritt

Sesong


Hver dag rykker vekterne ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går er det de som er de første på stedet. I denne serien blir vi kjent med et knippe vektere som brenner for å gjøre Norges hovedstad til en tryggere by, og sørger for din og min sikkerhet. Ny sesong!

 • Vekterne

  Episode 11

  På Strømmen storsenter foregår det flere tyverier daglig, og i dag får vekteren Andreas beskjed om noen gutter som er mistenkt for tyveri. Sammen med sine kollegaer tar han opp jakten.

  Publisert: 25 april 2019

  Lengde: 20:42

 • Vekterne

  Episode 10

  På Storo storsenter får Tommy beskjed om at en kjenning som tidligere har fått adgangsnekt nå skal være på senteret. En innbruddsalarm blir også utløst og områdeleder Neso rykker ut.

  Publisert: 18 april 2019

  Lengde: 21:41

 • Vekterne

  Episode 6

  Det blir en dramatisk dag for Ozan når en mann går til angrep på ham med et rør. Ozan får etter hvert hjelp av kollegaer og politi. Neso rykker ut til en person som sitter fast i en heis.

  Publisert: 9 april 2019

  Lengde: 21:23

 • Vekterne

  Episode 5

  På Storo Storsenter går alarmen, men denne gangen fordi en eldre kvinne har kollapset i en butikk. I Brugata er det en slåsskamp og vekterne må forsøke å stoppe volden.

  Publisert: 8 april 2019

  Lengde: 21:24

 • Vekterne

  Episode 4

  Vekterne Rikke og Ola er på en av sykkelrundene sine i et parkeringshus når de kommer over to personer som er i ferd med å ruse seg. En innbruddsalarm går på en skole og Terje rykker ut.

  Publisert: 4 april 2019

  Lengde: 20:39

 • Vekterne

  Episode 9

  I Oslo sentrum er tyverier et stort problem for butikkeierne. På Storo storsenter er det alltid mange vektere. En av senterets mest erfarne vektere er Tommy, som står overfor en travel dag.

  Publisert: 4 april 2019

  Lengde: 21:41

 • Vekterne

  Episode 3

  Julie er i en dagligvarebutikk for å skrive en anmeldelse på et tyveriforsøk. Hun legger ved opptak fra sikkerhetskameraene, og får se en tyv som putter hele sju sekspakninger med øl ned i sekken sin.

  Publisert: 3 april 2019

  Lengde: 21:01

 • Vekterne

  Episode 2

  En kvinne blir tatt på fersk gjerning i det hun stjeler fra en butikk. Tyverialarmen går også på Strømmen storsenter. Og på Gunerius kjøpesenter tar en annen fortvilet kvinne kontakt med vekterne.

  Publisert: 2 april 2019

  Lengde: 21:23

 • Vekterne

  Episode 1

  Vekterne på Strømmen storsenter opplever til stadighet at personer forsyner seg av elektrisk avfall. Slikt avfall er ettertraktet siden det inneholder metaller som kan utvinnes og selges videre.

  Publisert: 1 april 2019

  Lengde: 21:21

 • Vekterne

  Episode 8

  I Brugata og Storgata er det til tider store utfordringer forbundet med ansamlinger av rusmisbrukere og amper stemning. Derfor er også dette et sted hvor flere vektere samarbeider om sikkerheten.

  Publisert: 28 mars 2019

  Lengde: 21:26

 • Vekterne

  Episode 7

  På Storo Storsenter er Sander og Tommy i ferd med å sirkle inn en butikktyv. På Triaden, kjøpesenteret på Lørenskog blir en mann tatt på fersk gjerning når han stjeler et par joggesko.

  Publisert: 21 mars 2019

  Lengde: 21:35

OSL 24-7

OSL 24-7

To sesonger
På glattisen

På glattisen

Mandager kl. 20.30
Veterinærene

Veterinærene

En sesong