Se programmetSesong 2 - Episode 24

Favoritt

Sesong


Hver dag rykker vekterne ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går er det de som er de første på stedet. I denne serien blir vi kjent med et knippe vektere som brenner for å gjøre Norges hovedstad til en tryggere by, og sørger for din og min sikkerhet. Se sesong 1-2

 • Episode 24

  På hovedkontoret går alarmen og Johan responderer umiddelbart. En mann forsøker å stjele øl hos en av vekterselskapets kunder, og blir aggressiv og truende når de ansatte stopper han.

  Publisert: 26 aug. 2019

 • Episode 23

  I over 40 år har politiet prøvd å oppløse det åpne rusmiljøet i Oslo. En viktig del av vekterjobben i disse områdene er å være synlig i miljøet og gjøre seg kjent med menneskene der.

  Publisert: 22 aug. 2019

 • Episode 22

  I sentrum er Martine og Emilie på vei til en dagligvarebutikk hvor tyverialarmen nettopp har blitt utløst. Litt senere på dagen får Tommy og David på Storo en urovekkende melding fra vaktsentralen.

  Publisert: 21 aug. 2019

 • Episode 21

  Julie fra Skan-kontroll er på vei til en dagligvarebutikk for å skrive en anmeldelse. Butikkens overvåkningskameraer viser to menn som før åpningstid tok seg inn på butikkens område for å stjele.

  Publisert: 20 aug. 2019

 • Episode 20

  Rikke jobber i områdekontroll- tjenesten og patruljerer et større område i sentrum. Nå har alarmen gått flere ganger hos en dagligvarehandel i storgata, som betyr at det er behov for umiddelbar hjelp.

  Publisert: 19 aug. 2019

 • Episode 19

  På kjøpesentre kan organiserte kriminelle by på store utfordringer for vekterne. Tommy er på vekterkontoret og søker etter en person han møtte, som oppførte seg mistenkelig ved hele tiden å se seg rundt.

  Publisert: 18 aug. 2019

 • Episode 18

  I Oslos travle handlegate - Karl Johan, har en kunde ved et uhell forlatt veska si i en klesbutikk. Vesken inneholder et pass og 10 000 kroner, så vekterne Ozan og Vegard blir tilkalt.

  Publisert: 17 aug. 2019

 • Episode 17

  Sivilvekterne er en viktig ressurs for vekterne. Dette er spesialtrente vektere, som jobber med spaning i sivile klær. På Triaden storsenter har en sivilvekter ankommet for å jobbe sammen med Farman.

  Publisert: 16 aug. 2019

 • Episode 16

  På Triaden storsenter får vekterne Farman og Johnny inn en bekymringsmelding. For tiden har en østeuropeisk bande gjennomført en rekke tyverier i østlandsområdet. Vekterne er derfor ekstra på vakt.

  Publisert: 15 aug. 2019

 • Episode 15

  Det går mot kveld og vekteren Said har så langt hatt en travel dag. Nå får han beskjed om enda en beruset bråkmaker som er til sjenanse. En ansatt melder fra om et pågående tyveri og Said responderer.

  Publisert: 14 aug. 2019

 • Episode 14

  I Oslo har Robin akkurat fått melding fra en kollega som trenger assistanse på en XXL-butikk i nærheten. Vegard og Robin er ute på en kjørerunde når de blir bedt om å sette kursen mot en hissig kunde.

  Publisert: 13 aug. 2019

 • Episode 13

  En overstadig beruset mann er til sjenanse for kunder og ansatte i en butikk på Karl Johan. I Brugata får Jørgen øye på en høylytt gjeng som er i ferd med å brake sammen og må respondere raskt.

  Publisert: 12 aug. 2019