warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Alle underholdning serier

2 Years Of Love

2 Years Of Love

24 timer med Gordon Ramsay

Den prisbelønte kokken Gordon Ramsay hjelper restauranter med å komme seg på beina igjen.

A Majestic Christmas

A Majestic Christmas

Nell har fått som oppgave å renovere byens historiske teaterbygning, men eieren, Connor, har andre planer. Nell håper på å endre meningen hans og lære ham om julen, under byens 12-dagers julefestival.

A Puppy for Christmas

A Puppy for Christmas

Kan en valp lege et knust hjerte? Selvfølgelig!

A Star Crossed Christmas

A Star Crossed Christmas

Det er et Romeo og Julie drama, som utspiller seg mellom to familier, som begge eier juletreplantasjer i New England.

Aber Bergen

Aber Bergen

Vi skal tilbake til Vestlandets hovedstad, byen vest for loven, og det turbulente advokatkontoret Aber Bergen. Mye har skjedd på bare ett år, og Erik Aber må avfinne seg med å samarbeide litt tettere med svigerfar enn han kanskje hadde blitt forespeilet.

Alaska State Troopers

Alaska State Troopers

Mennene og kvinnene i blått jobber over hele Alaska: med narkotikabeslag i øde bosetninger, biljakter i byene og dyr i villmarken. Politiet rykker ut når faren setter inn

Awkward

Awkward

Komidrama om tenåringen Jenna Hamilton. Jenna er tilsynelatende usynlig for resten av skolen, helt til hun blir berømt etter at folk feilaktig tror at hun har prøvd å begå selvmord.

Ærlige Norge

Ærlige Norge

Ærlige Norge er tilbake med ny, ellevill sesong! I dette programmet blir kjente og ukjente fjes satt i en løgndetektor, og stilt alle de kleine, rare og "viktige" spørsmålene.

Baby Driver

Musikken gir han kraft til å være best på det han gjør – Kjøre fluktbilen fra spektakulære ran.

Black Widows

Black Widows

De sørgende enkene Johanne (Synnöve Macody), Rebeka (Cecilia Forss) og Kira (Beata Bille) og er tilbake i en ny sesong. Politiet etterforsker dødsfallene til ektemennene deres, og situasjonen blir enda verre da de blir vitne til en skyteepisode på hytta. Det blir forviklinger, svik og forhold som kan føre til deres undergang.

Boligkjøp i blinde

Boligkjøp i blinde

Tenk at de tør det. Tenk at de gjør det! Uten noen garantier! I "Boligkjøp i blinde" tar et nytt par i hvert program det ultimate skritt i jakten på drømmehjemmet. De overlater den store beslutningen og alle sparepengene til to eksperter - arkitekt Mads Kappel Mikkelsen og eiendomsmegler Tobias Edlev Nielsen - som vil ta store avgjørelser på deres vegne: Kjøp av en bolig, som paret først får se når de står oppført som eiere på sluttoppgjøret.

Cash/Date

Cash/Date

Muligheten til å møte drømmepartneren eller stikke av med litt cash.

Celebrity Ex On The Beach

Celebrity Ex On The Beach

En kjærlighetssommer, med noen uvelkomne overraskelser.

Charterfeber

Charterfeber

Pakk shortsen, bikinien og Thousand Island-dressingen!

Charterfeber - After Beach

Charterfeber - After Beach

Guttastemning, jentevors, strandliv, fest og sjekking.

Christmas Around the Corner

Christmas Around the Corner

Julen avlyst? Big no-no hvis du spør denne jenta.

Christmas by the Book

Christmas by the Book

Livsstilsguru og kjærlighetsekspert Joanna er nysingel og ikke riktig så flink til å følge sine egne, profesjonelle prinsipper. Da en stor karrieremulighet byr seg, blir det som skulle være en hvit løgn i stedet litt av et juledrama. Klarer Joanna å spille kortene sine riktig og beholde troverdigheten sin, eller vil alt gå tapt?

Christmas Mail

Christmas Mail

En mystisk kvinne som jobber på postkontoret svarer på Julenissens brev, fanger oppmerksomheten til en desillusjonert postoperatør.

Dater's Handbook

Dater's Handbook

Cassandra Barber innser at hun alltid faller for feil fyr, og tyr til relasjonsrådgiver Dr. Susie og hennes siste eksperthåndbok for hjelp.

Den jævla naboen

Den jævla naboen

Har du en høne å plukke med naboen din? Da er du ikke alene – i Den jævla naboen skal Øyvind Rafto og hans panel denne høsten reflektere rundt kjente, ukjente og ikke minst absurde nabokonflikter.

Det beste vorspielet

Det beste vorspielet

Hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – Det beste vorspielet?

Det skal godt gjøres å spise bare én

Det skal godt gjøres å spise bare én

Hele Norges underholdningsprogram med en helsprø blanding av søte og salte skrøner. Radarparet Arild og Kjegla har patronbeltet fullt av latterkuler, og deg i siktet! Live fra Smashbodega'n med munnrappe gjester og sprø stemning! Og vær advart: det skal godt gjøres å se bare én ;-) Programmet er produsert i samarbeid med Smash.

Divaer i jungelen

Divaer i jungelen

Ni av Danmarks største reality-divaer har takket ja til deres livs største utfordring - de har byttet ut deres fashionable diva-liv ut med et opphold i den Thailandske jungelen.

Ekte menn

Ekte menn

I Ekte menn skal vi følge fem typiske mannfolk med et bedrøvelig kosthold og ditto skral holdning til trening på vei til en triatlon i Sør-Afrika.

Elven

Elven

Elven er en intens thriller fra Nord-Norge, der den kalde krigen aldri helt tok slutt.

Eventyrlig jul

Eventyrlig jul

Halvor Bakke elsker jul og nå inviterer han venner og kjendiser hjem til sitt julepynta småbruk i Stavern. Det blir musikalske innslag, mens Kjartan Skjelde disker opp med kulinariske lekkerbiskener.

Every Other Holiday

Every Other Holiday

Tracie og Rick er skilt, slik at barna alltid feirer høytidene med en forelder om gangen. Denne vinteren har barna bare ett ønske - å feire jul med begge foreldrene sine.

Faking It

Faking It

Faking It' er en romantisk komedie om to bestevenner som elsker hverandre - på litt forskjellige måter. Etter et utall forsøk på å bli populære, blir jentene feilaktig tatt for å være lesbiske.

Frasier

Frasier

Følg Dr. Frasier i denne klassiske sitcomen når han kommer tilbake til sin hjemby Seattle etter at hans ekteskap har gått i grus. Han bor med sin far og begynner å jobbe som radiopsykiater, samtidig som han prøver å finne en balanse mellom familie, dating og berømmelse. Vil du se mer? Alle sesongene er tilgjengelig på Viaplay.

Freddy FairHair

Freddy FairHair

Se hvordan det går når «Naked Guy Picking Up Girls» sjekker opp norske jenter. Programmet er ikke egnet for barn.

Game of Clones

Game of Clones

Game of Clones er en fantasi som blir virkelig og som omskriver tiltrekningskraftens lover.

Gamerz

Gamerz

Tolv utvalgte E-sportspillere fra Norden flytter inn i et hus for å konkurrere døgnet rundt i 21 dager. Spilleren blir coachet av stjernene INS og SpawN. Programleder er CS:GO-profilen Semmler.

Garderoben

Garderoben

Hva foregår i garderoben før kamp, i pausen og etter kamp?

Geordie Shore

Geordiene byr som alltid på drama, kjærlighet og festing.

Geordie Shore: Big Birthday Battle

Geordie Shore: Big Birthday Battle

Nord i England finner vi Newcastle og de festglade Geordiene!

Geordie Shore: Why Aye Love You

Geordie Shore: Why Aye Love You

Geordie Shore feirer fem år på skjermen med denne hyllesten til seg selv!

Ghosted: Love Gone Missing

Ghosted: Love Gone Missing

MTV's Ghosted: Love Gone Missing er en serie, hvor værterne hjælper deltagerne med at finde og konfrontere deres tidligere elsker, ven eller familiemedlem for at finde ud af, hvorfor de ghostede dem.

Grandiosa frossen kjærlighet

Nora trives best alene med hunden sin. Men hva skjer når hun plutselig møter Drømmeprinsen i frysedisken? Se den hjertevarme kjærlighetsfilmen fra Grandiosa Tynn Bunn – med en uforglemmelig tolkning av Sondre Justads «Ikke som de andre».

Great News

Great News

Katie er en ung og lovende nyhetsprodusent med mange utfordringer på jobben. Men når hun finner ut at den noe krevende moren har fått læreplass på samme sted, er det den verste nyheten hun kan få.

Han heter ikke William

Han heter ikke William

Hva skjer når man har opplevd en eventyrlig suksess over natta? Hva er veien videre, hvem er egentlig vennene dine og hvem prøver bare å lure deg? En serie basert på virkeligheten, eventuelt virkeligheten presentert som en dramaserie. Hvem vet.

Hei hei fra LA

Hei hei fra LA

I humorserien “Hei hei fra LA” reiser reporterne Magnus og Anders til Los Angeles for å møte verdens største kjendiser. Få med deg de viktigste, hotteste og definitivt morsomste underholdningsnyhetene fra Hollywood, i guttas jakt etter internasjonale superstjerner.

Helt ærlig

Helt ærlig

Få et unikt innblikk i livene til et knippe unge mennesker.

Hemmelige beundrere Sverige

Hemmelige beundrere Sverige

Fire personer skal endelig ta steget fullt ut og treffe den som de har beundret i hemmelighet i evigheter. Hvordan kommer overraskelsesdaten til å gå, og vil det slå gnister?

Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Guttene drar med seg kamera gjennom ferien.

Henrik og Aleks tester fester

Henrik og Aleks tester fester

Bli med på innsiden av fester du aldri har sett maken til!

Henrik Uber alles

Henrik Uber alles

Når storhetstiden er over blir Henrik Thodesen nødt til å finne seg en ordentlig jobb.

How Far is Tattoo Far?

How Far is Tattoo Far?

Nico Tortorella og Nicole "Snooki" Polizzi leder showet i How Far is Tattoo Far?, som setter forhold på prøve ved å få venner, familiemedlemmer og kjærestepar til å designe tatoveringer for hverandre.

Hvem bor her?

Hvem bor her?

Klarer du å gjette hvordan hjemmet til et menneske ser ut basert på deres fornavn og yrke?

Hvem bor her?

Hvem bor her?

Klarer du å gjette hvordan hjemmet til et menneske ser ut basert på deres fornavn og yrke?

I Am Cait

I Am Cait

Følg Bruce sin reise fra å være en mann, til å bli Caitlyn, en kvinne.

I dag med Espen P.A. Lervaag

I dag med Espen P.A. Lervaag

Panelshow med nyhetsaktuell humor.

Jamie og Jimmys matkrig

Jamie Oliver og Jimmy Doherty er tilbake sammen med noen av sine kjendisvenner! De disker opp med sin yndlingsmat, og serverer retter du kanskje ikke tidligere har turt å prøve deg på hjemme.

Jay Leno's Garage

Jay Leno's Garage

Jay Leno's garasje

Jersey Shore

Jersey Shore

Et virkelighetsbasert blikk på de flyktige livene til flere 20åringer fra New Jersey og deres respektive venner og / eller hookups.

Julia & Milan & Zelda

Julia & Milan & Zelda

Få et innblikk i Julia og Milans hverdag!

Just Tattoo of Us

Just Tattoo of Us

Venner, kjærester og ekser gir hverandre grusomme tatoveringer.

Kalendær'n

Kalendær'n

Martin drikker atter en gang 24 juleøl på en dag.

KANAKAS

KANAKAS

Espen P.A Lervaag byr på stunts, galskap, skjult kamera og ikke minst seg selv i den nye humorserien KANAKAS.

Karsten og Petra lager teater

Karsten og Petra lager teater

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

Kjendismødre

Kjendismødre

Opp- og nedturer i tilværelsen som mor.

Kjendismøtet

Kjendismøtet

Fra innsiden av Hollywood med Cornelis Elander får vi ekte og nære kjendisintervjuer.

Kommer snart

En smakebit på hva som er i vente..

Kourtney & Khloé Take the Hamptons

Kourtney & Khloé Take the Hamptons

Direktebillett til ferieparadiset, med familiedrama i håndbagasjen. 

Kourtney & Kim Take New York

Kourtney & Kim Take New York

Kaotiske relasjoner og søskendrama i byen som aldri sover. Let's go! 

Kourtney and Khloe take Miami

Kourtney and Khloe take Miami

Kardashians ute på vift kan bare bety en ting: work by day, party by night. 

Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3

Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3

Planen var en barnløs fremtid. Så ble Kristin gravid.

Lailaland

Lailaland

Vi følger Laila Bagge, som deler av sitt privatliv mer enn noen sinne.

Last Vermont Christmas

Last Vermont Christmas

Når eksen dukker opp like før jul. Verste gaven... eller?

Lifeguard!

Lifeguard!

Vi får et innblikk i hverdagen til livredderne som holder vakt over strendene i Sør-California.

Lindsay Lohan's Beach Club

Lindsay Lohan's Beach Club

Skuespillerinnen, sangerinnen og entreprenøren Lindsay Lohan vil utvide imperiet sitt på den luksuriøse øya Mykonos med sin nye klubb, Lohan Beach House - men hun vil ikke gjøre det alene.

Livet etter

Livet etter

Usensurert, ufiltrert, og helt ekte - Livet etter Paradise Hotel ser du her!

Love's Last Resort

Love's Last Resort

I et forsøk på å tvinge kjæresten til å bli fortere moden, slår Chloe opp med ham og håper at han vil komme tilbake til henne. Men Eric lar ikke høre fra seg på seks måneder.

Luksusfellen Danmark

Luksusfellen Danmark

Luksusfellens fem eksperter Louise Frost, Mette Reissmann, Kenneth Hansen, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz står nok en gang klare for å veilede de deltakerene slik at de kan komme ut av sitt økonomiske mareritt en gang for alle!

Lyssnarhjälpen: Music Sessions

Møt noen av Sveriges mest populære artister i en krisetid der vi alle må stå sammen.

Maggie's Christmas Miracle

Maggie's Christmas Miracle

Alenemoren Maggie må fordele sin tid mellom karrieren og sin sønn, Jordan. Jordan får en veileder, Casey, som hjelper ham på skolen og Casey blir som en slags far for ham. Kan de tre kanskje finne lykken sammen?

Maria og Edvard

Maria og Edvard

I programmet Maria og Edvard følger vi millardærarvingen Maria Høili sammen med ektemannen Edvard Erken Høili i deres daglige liv, helt uten filter.

Marlon

Marlon

Marlon Wayan spiller seg selv i rollen som en kjærlig far som skal oppdra barna sine, til tross for at han selv bare er en forvokst guttunge.

Mel Robbins

Mel Robbins

Mel Robbins hjelper vanlige mennesker med forandre livene sine, ved å gi dem de nødvendige verktøyene de trenger for å fikse både sine hverdagslige og livets største problemer.

Melk

Melk

To unge alenemødre prøver sammen å få hverdagen til å gå opp.

Miss Norway 2017

Miss Norway 2017

Hvem vinner Miss Norway 2017? Bli med backstage og se hele showet her!

MTV Floribama Shore

MTV Floribama Shore

Ungdommer unngår å ta ansvar i livene sine, med håp om å finne kjærligheten og venner.

Nashville

Nashville

Amerikansk dramaserie.

Norske fans

Norske fans

I denne serien møter vi norske fans som virkelig lever og ånder for sitt lag, uansett om det er Manchester United, Galatasaray, Juventus eller Real Madrid. Sammen med fotballelsker og programleder ...

North and South

North and South

Serieklassiker full av kjærlighet, konflikter og krig. Og Patrick Swayze!

OSL 24-7

OSL 24-7

Et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass.

På glattisen

På glattisen

Heltene som alltid er ute på glattisen – slik at du slipper.

Paradise Auditions

Paradise Auditions

Før sesong 12 av Paradise Hotel tester et kjendispanel årets potensielle deltakere.

Paradise Hotel Danmark

Paradise Hotel Danmark

Hvem kan man egentlig stole på når man er omgitt av fristelser?

Paradise-kollektivet

Paradise-kollektivet

Bli med på innsiden av den nye hverdagen til årets Paradise-deltakere.

Parneviks

Parneviks

Parneviks er tilbake med en fjerde sesong, til tross for at familiemedlemmene bor på forskjellige steder i verden.

Perfect Christmas Village

Perfect Christmas Village

Gi slipp på perfeksjonen og fantastiske ting vil skje.

Prebz og Dennis på nye eventyr

Prebz og Dennis på nye eventyr

Fra gutterommet i Bamble har Preben Fjell og Dennis Vareide blitt store YouTube-stjerner. Svimlende 200.000 fans følger ivrig med når guttene utfordrer hverandre, om det så er i dataspill eller spisekonkurranse. Nå står de imidlertid overfor en av sine aller største utfordringer: Gjennom 20 episoder skal de for første gang krysse landegrensene, når de i denne serien reiser verden rundt for å gjøre ting de aldri tidligere har gjort. I Norge sitter sidekicks Ruben og Sondre og gir guttene oppgaver og instrukser om hva de skal gjøre videre. Det er klart for Prebz og Dennis på nye eventyr!

Råskap

Råskap

Glem mestere, gråtende kjendiser med høydeskrekk, og spaserturer over sumper – her er Råskap: Verdens råeste realitykonkurranse. Hvem har størst fysisk kapasitet, det kaldeste hodet og det råeste villdyret i seg? Vi er vant til å se idrettsutøverne briljere i sin egen idrettsgren, men gjennom programserien skal vi få se hvordan en vinnerskalle fungerer når den utsettes for ekstrem anstrengelse over tid. Deltakerne må hente frem sin indre råskap - her finnes det ingen snarveier, kun ekte vilje og ekte smerte.

Rekyl

Rekyl

En gjeng kriminelle mener politiet stakk av med penger og dop i en enorm razzia. Nå vil de bevise at politiet er korrupt, få tilbake pengene og kvitte seg med den enorme gjelden de har til et syndikat langt verre enn dem selv.

Ridiculousness

Ridiculousness

Rob Dyrdek er vert for et show med videoklipp fra Internett med berømte gjester, sammen med trofaste Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.

Robinsonekspedisjonen Danmark

Robinsonekspedisjonen Danmark

Årets tema er helt og skrurk! 27 modige dansker er på plass og alle drømmer om at stå igjen med trofeet og en halv million danske kroner.

Rød løper

Rød løper

Programlederne Kine Falch og Jonas Scheie Hammer gir deg de største nyhetene fra den siste uken.

RUSS

RUSS

Dette skulle bli tidenes russefeiring, men med en pandemi går ikke alt som planlagt.

RUSS2017

RUSS2017

Bli med på siste rulling natt til 17. mai med russen!

RUSS2018

RUSS2018

Se russens siste dager med fest og feiring med natt til 17. mai!

RUSS2019

RUSS2019

Det er klart for festing, intriger og dramatikk gjennom siste år på videregående som runder av med russefeiring!

SafeWord

SafeWord

Terrence J er programleder i denne serien hvor kjendisvenner utfordrer vennskapet gjennom en rekke morsomme og dristige leker. Hver kjendis får sitt eget Safety Crew bestående av komikere som skal hjelpe de med å dytte motstanderen ut av komfortsona. Hva kan redde de fra ydmykelse? Deres utvalgte 'SafeWord'.

Sammen for Elverum

Sammen for Elverum

Håndballgutta fra de dype skoger i Hedmark skal dermed møte verdensstjernene fra PSG, Barcelona, Flensburg m.fl. De er soleklare outsidere, men den som gir seg på forhånd har tapt.

Snap-rulett

Snap-rulett

Programmet der kjendiser må sende drøye, pinlige og upopulære snapper for å vinne!

Spotlight under the Mistletoe

Spotlight under the Mistletoe

Tess Stapletons album selger ikke lenger, og hun utfordres til å spille inn et album med den tidligere stjernen Derek. Til tross for deres kontinuerlige krangling, begynner de å falle for hverandre.

Studio Paradise

Studio Paradise

Vida Lill med gjester gir oss eksklusive innblikk i dramatikken på hotellet.

Svenska Medium

Svenska Medium

I Svenske medium hjelper fire medium mennesker som vil komme i kontakt med nære som har gått bort.

Svindeljegerne

Svindeljegerne

Kjell-Ola og Ole tar opp jakten på svindlere som lurer nordmenn.

Switched for Christmas

Når to identiske, men svært forskjellige, tvillingsøstre skal planlegge sine respektive julebord, bestemmer de seg for å bytte liv frem til julaften.

Teen Mom 2

Teen Mom 2

I Teen Mom følger vi fire unge jenters liv som småbarnsmødre.

Teen Mom 3

Teen Mom 3

Vi møter fire unge kvinner som må balansere mammarollen med alt det andre som skjer.

Teen Mom UK

Teen Mom UK

Følg med når våre fem livlige mødre sjonglerer forhold, babyer og kjærlighet.

Teen Mom: Young and Pregnant

Teen Mom: Young and Pregnant

Vi følger en gruppe unge mødre og deres utfordringer i hverdagen.

Teen Mom: Young Moms Club

Teen Mom: Young Moms Club

Amerikansk reality.

The Challenge

The Challenge

The Challenge er et game show, hvor realitydeltagere kjemper om svære pengepremier!

The Charlotte Show

The Charlotte Show

Hun er den livlige jenta vi ikke kan få nok av – gjør deg klar for The Charlotte Show!

The Daily Show

The Daily Show

Trevor Noah dekker dagens toppoverskrifter.

The Ellen DeGeneres Show

The Ellen DeGeneres Show

Nye episoder med den ubestridte dronningen av daytime-TV.

The Hills

The Hills

Amerikansk realityserie.

The Hills: New Beginnings

The Hills: New Beginnings

Serien følger den ikoniske vennegruppen når de kommer tilbake til byen de elsket da de var i 20-årene.

The Millionaire Matchmaker

The Millionaire Matchmaker

I LA driver Patti et byrå som hjelper millionærer med å finne den rette.

The Quad

Serien følger den ambisiøse, men urolige Dr. Eva Fletcher, den nyvalgte rektoren på universitetet Georgia A&M. Eva vil redde HBCU fra konkurs og sitt 20-årige ekteskap fra å smuldre opp.

True Love or True Lies?

True Love or True Lies?

Seks tilsynelatende perfekte par samles i en diger villa, men det er løgnere blant dem...

Truth About Christmas

Truth About Christmas

Jillian er politisk konsulent og jobber på borgemesterkampanjen for kjæresten sin, George. Hun skal treffe hans familie for første gang i ferien, men klarer ikke stoppe seg fra å alltid si sannheten.

Ung Mamma Sverige

Ung Mamma Sverige

Tåteflasken er fylt og barnevognen er montert – tid for babyboom.

Vanderpump Rules

Vanderpump Rules

Oppskriften på suksess - krydret med drama selvfølgelig.

Vanderpump Rules: Jax and Brittany Take Kentucky

Vanderpump Rules: Jax and Brittany Take Kentucky

Bartenderen og hans kjæreste drar på ferie til Brittanys familiegård i Kentucky.

Veien til Pærra

Veien til Pærra

Vi blir med Isabel Raad og Erik Anders Sæther på jakt for å finne de ultimate Paradise Hotel-deltakerne!

Vekterne

Vekterne

I denne serien får vi et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Vi blir kjent med vektere som brenner for å gjøre Norges hovedstad til en tryggere by, og som sørger for din og min sikkerhet.

Veterinærene

Veterinærene

Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. Gjennom 24 episoder blir vi kjent med eierne, dyrene og veterinærene – og den følelsesmessige berg- og dalbanen som et sykehusbesøk innebærer.

Viafree tester: Kinderegg

Viafree tester: Kinderegg

Dette er en pilot på et satire- og humorprogram.

Viafree X Palmesus

Viafree er på Palmesus!

Whose Line Is It Anyway?

Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

Yukon Gold

Yukon Gold

Dokumentarserien følger en gruppe familiebedrifter nord i Canada: gullgravere. Dette er ikke omfattende borevirksomheter som støttes av store selskaper og er børsnotert.