warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Alle underholdning serier

2 Years Of Love

Samantha og John Grey befinner seg ved et veiskille i ekteskapet. Som psykologiprofessor driver Samantha et talkshow om samliv. Selv mener hun at kommunikasjon er nøkkelen til et godt forhold. Hun merker at den biologiske klokken tikker og vil danne famille - bare hun kan overbevise ektemannen John.

A Majestic Christmas

Nell har fått som oppgave å renovere byens historiske teaterbygning, men eieren, Connor, har andre planer. Nell håper på å endre meningen hans og lære ham om julen, under byens 12-dagers julefestival.

A Puppy for Christmas

Kan en valp lege et knust hjerte? Selvfølgelig!

A Star Crossed Christmas

Det er et Romeo og Julie drama, som utspiller seg mellom to familier, som begge eier juletreplantasjer i New England.

Aber Bergen

Vi skal tilbake til Vestlandets hovedstad, byen vest for loven, og det turbulente advokatkontoret Aber Bergen. Mye har skjedd på bare ett år, og Erik Aber må avfinne seg med å samarbeide litt tettere med svigerfar enn han kanskje hadde blitt forespeilet.

Accidentally Engaged

Clarissa mislykkes i skuespillerkarrieren og vender tilbake til hjembyen i et bryllup. Overfor vennene sine hevder hun at hun dater kjendisen Chas Hunter, og når løgnen hennes blir et offisielt rykte, dukker Chas plutselig opp ved festlighetene for å unngå ugunstig omtale.

Alaska State Troopers

Mennene og kvinnene i blått jobber over hele Alaska: med narkotikabeslag i øde bosetninger, biljakter i byene og dyr i villmarken. Politiet rykker ut når faren setter inn

Are You the One: Second Chances

Realityserie.

Are You the One?

Kjærligheten er ubegrenset og alle er en mulighet. 16 singler ankommer Hawaii for å finne kjærlighet og vinne 1 million dollar.

Awkward

Komidrama om tenåringen Jenna Hamilton. Jenna er tilsynelatende usynlig for resten av skolen, helt til hun blir berømt etter at folk feilaktig tror at hun har prøvd å begå selvmord.

Ærlige Norge

Ærlige Norge er tilbake med ny, ellevill sesong! I dette programmet blir kjente og ukjente fjes satt i en løgndetektor, og stilt alle de kleine, rare og "viktige" spørsmålene.

Barnelokkerne Danmark

Dansk serie

Betoolot

Når hennes tvilling blir funnet død på stranden, må en politbetjent grave i sine egne familiehemmeligheter for å finne morderen.

Black Widows

De sørgende enkene Johanne (Synnöve Macody), Rebeka (Cecilia Forss) og Kira (Beata Bille) og er tilbake i en ny sesong. Politiet etterforsker dødsfallene til ektemennene deres, og situasjonen blir enda verre da de blir vitne til en skyteepisode på hytta. Det blir forviklinger, svik og forhold som kan føre til deres undergang.

Boligjakten UK

I den populære serien Boligjakten UK blir vi med eiendomsekspertene Phil Spencer og Kirstie Allsopp når de skal hjelpe mennesker med å finne det perfekte hjemmet.

Cash/Date

Muligheten til å møte drømmepartneren eller stikke av med litt cash.

Catfish: The TV Show

Hvordan finner ungdom i dataalderen kjærligheten?

Celebrity Ex On The Beach

En kjærlighetssommer, med noen uvelkomne overraskelser.

Charterfeber

Pakk shortsen, bikinien og Thousand Island-dressingen!

Charterfeber - After Beach

Guttastemning, jentevors, strandliv, fest og sjekking.

Christmas Around the Corner

Julen avlyst? Big no-no hvis du spør denne jenta.

Christmas by the Book

Livsstilsguru og kjærlighetsekspert Joanna er nysingel og ikke riktig så flink til å følge sine egne, profesjonelle prinsipper. Da en stor karrieremulighet byr seg, blir det som skulle være en hvit løgn i stedet litt av et juledrama. Klarer Joanna å spille kortene sine riktig og beholde troverdigheten sin, eller vil alt gå tapt?

Christmas Mail

En mystisk kvinne som jobber på postkontoret svarer på Julenissens brev, fanger oppmerksomheten til en desillusjonert postoperatør.

Cops

Vi får se de mest dramatiske klippene fra det amerikanske politiet med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran.

Danske Hollywoodfruer

I danske Hollywoodfruer møter vi seks ulike kvinner, som alle har til felles at de har flyttet fra Danmark for å leve et liv i sus og dus i solfylte California.

Dater's Handbook

Cassandra Barber innser at hun alltid faller for feil fyr, og tyr til relasjonsrådgiver Dr. Susie og hennes siste eksperthåndbok for hjelp.

Deltakere reagerer

Bli med hjem til flere av årets Paradise-deltakere og hør deres reaksjon på årets sesong!

Den jævla naboen

Har du en høne å plukke med naboen din? Da er du ikke alene – i Den jævla naboen skal Øyvind Rafto og hans panel denne høsten reflektere rundt kjente, ukjente og ikke minst absurde nabokonflikter.

Det beste vorspielet

Hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – Det beste vorspielet?

Det du vil vite om sex

Det skal godt gjøres å spise bare én

Hele Norges underholdningsprogram med en helsprø blanding av søte og salte skrøner. Radarparet Arild og Kjegla har patronbeltet fullt av latterkuler, og deg i siktet! Live fra Smashbodega'n med munnrappe gjester og sprø stemning! Og vær advart: det skal godt gjøres å se bare én ;-) Programmet er produsert i samarbeid med Smash.

Divaer i jungelen

Ni av Danmarks største reality-divaer har takket ja til deres livs største utfordring - de har byttet ut deres fashionable diva-liv ut med et opphold i den Thailandske jungelen.

Don't Be Tardy

Vi følger Kims familie i både oppturer og nedturer.

Double Shot at Love with DJ Pauly D & Vinny

Double Shot at Love med DJ Pauly D & Vinny gir 20 deltagere mulighet for å vinne hjertene til "Jersey Shore Family Vacations" ikoniske duo.

Ekte menn

I Ekte menn skal vi følge fem typiske mannfolk med et bedrøvelig kosthold og ditto skral holdning til trening på vei til en triatlon i Sør-Afrika.

Elven

Elven er en intens thriller fra Nord-Norge, der den kalde krigen aldri helt tok slutt.

Eventyrlig jul

Halvor Bakke elsker jul og nå inviterer han venner og kjendiser hjem til sitt julepynta småbruk i Stavern. Det blir musikalske innslag, mens Kjartan Skjelde disker opp med kulinariske lekkerbiskener.

Every Other Holiday

Tracie og Rick er skilt, slik at barna alltid feirer høytidene med en forelder om gangen. Denne vinteren har barna bare ett ønske - å feire jul med begge foreldrene sine.

Ex on the Beach UK

Hva er vel bedre enn en haug med ekser som krangler?

Ex on the Beach US

Da festen skal begynne, ankommer noen uvelkomne gjester som skaper skår i gleden.

Ex on the Beach: Body Ready SOS

Realityserie!

Faking It

Faking It' er en romantisk komedie om to bestevenner som elsker hverandre - på litt forskjellige måter. Etter et utall forsøk på å bli populære, blir jentene feilaktig tatt for å være lesbiske.

Families of the Mafia

Følg det ekte og hemmelige livet til familier med bånd til mafiaen.

Frasier

Følg Dr. Frasier i denne klassiske sitcomen når han kommer tilbake til sin hjemby Seattle etter at hans ekteskap har gått i grus. Han bor med sin far og begynner å jobbe som radiopsykiater, samtidig som han prøver å finne en balanse mellom familie, dating og berømmelse. Vil du se mer? Alle sesongene er tilgjengelig på Viaplay.

Freddy FairHair

Se hvordan det går når «Naked Guy Picking Up Girls» sjekker opp norske jenter. Programmet er ikke egnet for barn.

Frogner

Game of Clones

Game of Clones er en fantasi som blir virkelig og som omskriver tiltrekningskraftens lover.

Gamerz

Tolv utvalgte E-sportspillere fra Norden flytter inn i et hus for å konkurrere døgnet rundt i 21 dager. Spilleren blir coachet av stjernene INS og SpawN. Programleder er CS:GO-profilen Semmler.

Garderoben

Hva foregår i garderoben før kamp, i pausen og etter kamp?

Geordie OGs

Vi går inn i deres virkelige liv når de nå står overfor ennå større utfordringer.

Geordie Shore

Geordiene byr som alltid på drama, kjærlighet og festing.

Geordie Shore: Big Birthday Battle

Nord i England finner vi Newcastle og de festglade Geordiene!

Geordie Shore: Why Aye Love You

Geordie Shore feirer fem år på skjermen med denne hyllesten til seg selv!

Ghosted: Love Gone Missing

MTV's Ghosted: Love Gone Missing er en serie, hvor værterne hjælper deltagerne med at finde og konfrontere deres tidligere elsker, ven eller familiemedlem for at finde ud af, hvorfor de ghostede dem.

Glamourama

Grandiosa frossen kjærlighet

Nora trives best alene med hunden sin. Men hva skjer når hun plutselig møter Drømmeprinsen i frysedisken? Se den hjertevarme kjærlighetsfilmen fra Grandiosa Tynn Bunn – med en uforglemmelig tolkning av Sondre Justads «Ikke som de andre».

Great News

Katie er en ung og lovende nyhetsprodusent med mange utfordringer på jobben. Men når hun finner ut at den noe krevende moren har fått læreplass på samme sted, er det den verste nyheten hun kan få.

Han heter ikke William

Hva skjer når man har opplevd en eventyrlig suksess over natta? Hva er veien videre, hvem er egentlig vennene dine og hvem prøver bare å lure deg? En serie basert på virkeligheten, eventuelt virkeligheten presentert som en dramaserie. Hvem vet.

Hei hei fra LA

I humorserien “Hei hei fra LA” reiser reporterne Magnus og Anders til Los Angeles for å møte verdens største kjendiser. Få med deg de viktigste, hotteste og definitivt morsomste underholdningsnyhetene fra Hollywood, i guttas jakt etter internasjonale superstjerner.

Helt ærlig

Få et unikt innblikk i livene til et knippe unge mennesker.

Hemmelige beundrere Sverige

Fire personer skal endelig ta steget fullt ut og treffe den som de har beundret i hemmelighet i evigheter. Hvordan kommer overraskelsesdaten til å gå, og vil det slå gnister?

Henrik og Aleks

Guttene drar med seg kamera gjennom ferien.

Henrik og Aleks tester fester

Bli med på innsiden av fester du aldri har sett maken til!

Henrik Uber alles

Når storhetstiden er over blir Henrik Thodesen nødt til å finne seg en ordentlig jobb.

Hjem til jul

How Far is Tattoo Far?

Nico Tortorella og Nicole "Snooki" Polizzi leder showet i How Far is Tattoo Far?, som setter forhold på prøve ved å få venner, familiemedlemmer og kjærestepar til å designe tatoveringer for hverandre.

Hvem bor her?

Klarer du å gjette hvordan hjemmet til et menneske ser ut basert på deres fornavn og yrke?

I Am Cait

Følg Bruce sin reise fra å være en mann, til å bli Caitlyn, en kvinne.

I dag med Espen P.A. Lervaag

Panelshow med nyhetsaktuell humor.

Jamie og Jimmys matkrig

Jamie Oliver og Jimmy Doherty er tilbake sammen med noen av sine kjendisvenner! De disker opp med sin yndlingsmat, og serverer retter du kanskje ikke tidligere har turt å prøve deg på hjemme.

Jay Leno's Garage

Den ikoniske komikeren og programlederen av "Tonight Show", Jay Leno, tar seerne med på en tur hvor han deler sin lidenskap for alt som har med biler å gjøre.

Jersey Shore

Et virkelighetsbasert blikk på de flyktige livene til flere 20åringer fra New Jersey og deres respektive venner og / eller hookups.

Jersey Shore: Family Vacation

Gjengen er tilbake etter fem år, seks barn og tre giftemål.

Julia & Milan & Zelda

Få et innblikk i Julia og Milans hverdag!

Just Tattoo of Us

Venner, kjærester og ekser gir hverandre grusomme tatoveringer.

Kalendær'n

Martin drikker atter en gang 24 juleøl på en dag.

KANAKAS

Espen P.A Lervaag byr på stunts, galskap, skjult kamera og ikke minst seg selv i den nye humorserien KANAKAS.

Kari Traa-leikane

Karsten og Petra lager teater

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

Kjendismødre

Opp- og nedturer i tilværelsen som mor.

Kjendismøtet

Fra innsiden av Hollywood med Cornelis Elander får vi ekte og nære kjendisintervjuer.

Kommer snart

En smakebit på hva som er i vente..

Kongen på haugen

Kourtney & Khloé Take the Hamptons

Direktebillett til ferieparadiset, med familiedrama i håndbagasjen. 

Kourtney & Kim Take New York

Kaotiske relasjoner og søskendrama i byen som aldri sover. Let's go! 

Kourtney and Khloe take Miami

Kardashians ute på vift kan bare bety en ting: work by day, party by night. 

Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3

Planen var en barnløs fremtid. Så ble Kristin gravid.

Lailaland

Vi følger Laila Bagge, som deler av sitt privatliv mer enn noen sinne.

Last Vermont Christmas

Når eksen dukker opp like før jul. Verste gaven... eller?

Lifeguard!

Vi får et innblikk i hverdagen til livredderne som holder vakt over strendene i Sør-California.

Lindsay Lohan's Beach Club

Skuespillerinnen, sangerinnen og entreprenøren Lindsay Lohan vil utvide imperiet sitt på den luksuriøse øya Mykonos med sin nye klubb, Lohan Beach House - men hun vil ikke gjøre det alene.

Livet etter

Usensurert, ufiltrert, og helt ekte - Livet etter Paradise Hotel ser du her!

Love Exclusively

Allie Rusch jobber som reporter for en tabloidavis, og er på jakt etter sin neste overskrift når hun oppdager at barndomsvennene Caleb Greene og Carson Peet, nå superstjerner, har inngått et nytt samarbeid.

Love Island

Love Island er en datingreality der unge, single kvinner og menn er ute etter å finne den store kjærligheten i idylliske omgivelser, og der seerne kan være med å påvirke deltakernes skjebne gjennom hele sesongen.

Love Island – Livet etter

Tilbake fra Love Island og kjærligheten for parene blir satt på prøve!

Love Island Danmark

Dansker på jakt etter kjærlighet er lik flørting og drama.

Love's Last Resort

I et forsøk på å tvinge kjæresten til å bli fortere moden, slår Chloe opp med ham og håper at han vil komme tilbake til henne. Men Eric lar ikke høre fra seg på seks måneder.

Lyssnarhjälpen: Music Sessions

Møt noen av Sveriges mest populære artister i en krisetid der vi alle må stå sammen.

Made in Chelsea

Vi følger livene og hjertesorgene til en tett sammensveiset gruppe med tjueåringer.

Maggie's Christmas Miracle

Alenemoren Maggie må fordele sin tid mellom karrieren og sin sønn, Jordan. Jordan får en veileder, Casey, som hjelper ham på skolen og Casey blir som en slags far for ham. Kan de tre kanskje finne lykken sammen?

Maria & Mindy - Best Friends Forever

Maria og Edvard

I programmet Maria og Edvard følger vi millardærarvingen Maria Høili sammen med ektemannen Edvard Erken Høili i deres daglige liv, helt uten filter.

Mel Robbins

Mel Robbins hjelper vanlige mennesker med forandre livene sine, ved å gi dem de nødvendige verktøyene de trenger for å fikse både sine hverdagslige og livets største problemer.

Melk

To unge alenemødre prøver sammen å få hverdagen til å gå opp.

Midnight Texas

Manfred flykter fra fortiden sin, og ender opp i den avsidesliggende byen Midnight. Her er grensen mellom de levende og døde uklar, noe som gjør det til et perfekt hjem for overnaturlige vesener.

Million Dollar Baby

Britisk realityserie!

Miss Norway 2017

Hvem vinner Miss Norway 2017? Bli med backstage og se hele showet her!

MTV Floribama Shore

Ungdommer unngår å ta ansvar i livene sine, med håp om å finne kjærligheten og venner.

NCIS

Spesialagentene i NCIS etterforsker alle kriminalsaker knyttet til marinen - alt fra drap, spionasje og terrorisme til stjålne ubåter.

Norges smarteste realitydeltaker

Realitydeltakere møtes til duell.

Norske fans

I denne serien møter vi norske fans som virkelig lever og ånder for sitt lag, uansett om det er Manchester United, Galatasaray, Juventus eller Real Madrid. Sammen med fotballelsker og programleder ...

North and South

Serieklassiker full av kjærlighet, konflikter og krig. Og Patrick Swayze!

NRJ Morgenshowet

På glattisen

Heltene som alltid er ute på glattisen – slik at du slipper.

Paradise Auditions

Før sesong 12 av Paradise Hotel tester et kjendispanel årets potensielle deltakere.

Paradise Hotel Danmark

På Paradise Hotel blir det laget avtaler og sverget troskap, men hvem kan man egentlig stole på når man er omgitt av fristelser? Når Rikke åpner dørene til sesong 14 av Paradise Hotel Danmark står ti nye festglade single klare.

Paradise-kollektivet

Bli med på innsiden av den nye hverdagen til årets Paradise-deltakere.

Parneviks

Parneviks er tilbake med en fjerde sesong, til tross for at familiemedlemmene bor på forskjellige steder i verden.

Parneviks jul

Pengeprinsene

Perfect Christmas Village

Gi slipp på perfeksjonen og fantastiske ting vil skje.

Praksisjobben

Prebz og Dennis på nye eventyr

Fra gutterommet i Bamble har Preben Fjell og Dennis Vareide blitt store YouTube-stjerner. Svimlende 200.000 fans følger ivrig med når guttene utfordrer hverandre, om det så er i dataspill eller spisekonkurranse. Nå står de imidlertid overfor en av sine aller største utfordringer: Gjennom 20 episoder skal de for første gang krysse landegrensene, når de i denne serien reiser verden rundt for å gjøre ting de aldri tidligere har gjort. I Norge sitter sidekicks Ruben og Sondre og gir guttene oppgaver og instrukser om hva de skal gjøre videre. Det er klart for Prebz og Dennis på nye eventyr!

Råskap

Glem mestere, gråtende kjendiser med høydeskrekk, og spaserturer over sumper – her er Råskap: Verdens råeste realitykonkurranse. Hvem har størst fysisk kapasitet, det kaldeste hodet og det råeste villdyret i seg? Vi er vant til å se idrettsutøverne briljere i sin egen idrettsgren, men gjennom programserien skal vi få se hvordan en vinnerskalle fungerer når den utsettes for ekstrem anstrengelse over tid. Deltakerne må hente frem sin indre råskap - her finnes det ingen snarveier, kun ekte vilje og ekte smerte.

Real Housewives of Beverly Hills

De glitrende fruene fra Beverly Hills er tilbake

Rekyl

En gjeng kriminelle mener politiet stakk av med penger og dop i en enorm razzia. Nå vil de bevise at politiet er korrupt, få tilbake pengene og kvitte seg med den enorme gjelden de har til et syndikat langt verre enn dem selv.

Ridiculousness

Rob Dyrdek er vert for et show med videoklipp fra Internett med berømte gjester, sammen med trofaste Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.

Robinsonekspedisjonen Danmark

Årets tema er helt og skrurk! 27 modige dansker er på plass og alle drømmer om at stå igjen med trofeet og en halv million danske kroner.

Rød løper

Programlederne Kine Falch og Jonas Scheie Hammer gir deg de største nyhetene fra den siste uken.

RUSS2017

Bli med på siste rulling natt til 17. mai med russen!

RUSS2018

Se russens siste dager med fest og feiring med natt til 17. mai!

RUSS2019

Det er klart for festing, intriger og dramatikk gjennom siste år på videregående som runder av med russefeiring!

RUSS2020

Dette skulle bli tidenes russefeiring, men med en pandemi går ikke alt som planlagt.

SafeWord

Terrence J er programleder i denne serien hvor kjendisvenner utfordrer vennskapet gjennom en rekke morsomme og dristige leker. Hver kjendis får sitt eget Safety Crew bestående av komikere som skal hjelpe de med å dytte motstanderen ut av komfortsona. Hva kan redde de fra ydmykelse? Deres utvalgte 'SafeWord'.

Sammen for Elverum

Håndballgutta fra de dype skoger i Hedmark skal dermed møte verdensstjernene fra PSG, Barcelona, Flensburg m.fl. De er soleklare outsidere, men den som gir seg på forhånd har tapt.

Siesta Key

Kjærlighet, skuffelser, svik, klasse og et begynnende voksenliv.

Slik ble vi Hollywoodfruer

Snap-rulett

Programmet der kjendiser må sende drøye, pinlige og upopulære snapper for å vinne!

Sofa Paradise

Spotlight under the Mistletoe

Tess Stapletons album selger ikke lenger, og hun utfordres til å spille inn et album med den tidligere stjernen Derek. Til tross for deres kontinuerlige krangling, begynner de å falle for hverandre.

Stop The Wedding

En mann og en dame forsøker å forhindre en ekteskapsinngåelse da de mener at det er til det beste for både brud og brudgom, men ender selv opp med å forelske seg i hverandre.

Svenska Medium

I Svenske medium hjelper fire medium mennesker som vil komme i kontakt med nære som har gått bort.

Svenske Hollywoodfruer - reunion

Fruer har kommet og gått, men dramaet har bestått.

Svindeljegerne

Kjell-Ola og Ole tar opp jakten på svindlere som lurer nordmenn.

Switched for Christmas

Når to identiske, men svært forskjellige, tvillingsøstre skal planlegge sine respektive julebord, bestemmer de seg for å bytte liv frem til julaften.

Taken

Klassiker med Liam Neeson.

Taken

Den tidligere CIA-agenten Bryan Mills sliter med en personlig tragedie som har snudd hele hans verden på hodet, og nå planlegger han den perfekte hevnen.

Taken 2

Den pensjonerte CIA-agenten Bryan Mills og hans kone er i Istanbul når de blir bortført. Mannen som holder dem som gissel viser seg å være far til en av de mennene som tidligere kidnappet Mills datter, og under frigjøringen av datteren ble han drept.

Teen Mom 2

I Teen Mom følger vi fire unge jenters liv som småbarnsmødre.

Teen Mom 3

Vi møter fire unge kvinner som må balansere mammarollen med alt det andre som skjer.

Teen Mom UK

Følg med når våre fem livlige mødre sjonglerer forhold, babyer og kjærlighet.

Teen Mom: Young and Pregnant

Vi følger en gruppe unge mødre og deres utfordringer i hverdagen.

Teen Mom: Young Moms Club

Amerikansk reality.

Test Hjernen

Den Emmy-nominerte serien "Test hjernen" er tilbake med 20 nye episoder fulle av interaktive spill og eksperimenter som skal lure hjernen og avsløre hva som foregår i sinnet.

The Challenge

The Challenge er et game show, hvor realitydeltagere kjemper om svære pengepremier!

The Charlotte Show

Hun er den livlige jenta vi ikke kan få nok av – gjør deg klar for The Charlotte Show!

The Daily Show

Trevor Noah dekker dagens toppoverskrifter.

The Ellen DeGeneres Show

Nye episoder med den ubestridte dronningen av daytime-TV.

The Hills

Amerikansk realityserie.

The Hills: New Beginnings

Serien følger den ikoniske vennegruppen når de kommer tilbake til byen de elsket da de var i 20-årene. Nå er de i 30-årene og ser tilbake på gamle feil, begår nye, og prøver å gjenvinne fortid.

The Millionaire Matchmaker

I LA driver Patti et byrå som hjelper millionærer med å finne den rette.

The Quad

Serien følger den ambisiøse, men urolige Dr. Eva Fletcher, den nyvalgte rektoren på universitetet Georgia A&M. Eva vil redde HBCU fra konkurs og sitt 20-årige ekteskap fra å smuldre opp.

The Real Housewives of New York City

Luksus, lunsj og leven. Nei, det kan man ikke få nok av. 

The Real Housewives of Orange County

Unna vei! Her kommer de med luksusveskene parat.

The Real Housewives of Potomac

Vi følger seks kvinner fra Potomac – alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier.

True Love or True Lies?

Seks tilsynelatende perfekte par samles i en diger villa, men det er løgnere blant dem! Målet er å avsløre de uekte parene og vinne den store pengepremien.

Truth About Christmas

Jillian er politisk konsulent og jobber på borgemesterkampanjen for kjæresten sin, George. Hun skal treffe hans familie for første gang i ferien, men klarer ikke stoppe seg fra å alltid si sannheten.

Ung Mamma Sverige

Tåteflasken er fylt og barnevognen er montert – tid for babyboom.

Vanderpump Rules

Oppskriften på suksess - krydret med drama selvfølgelig.

Vanderpump Rules: Jax and Brittany Take Kentucky

Bartenderen og hans kjæreste drar på ferie til Brittanys familiegård i Kentucky.

Veien til Pærra

Vi blir med Isabel Raad og Erik Anders Sæther på jakt for å finne de ultimate Paradise Hotel-deltakerne!

Vekterne

I denne serien får vi et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Vi blir kjent med vektere som brenner for å gjøre Norges hovedstad til en tryggere by, og som sørger for din og min sikkerhet.

Veterinærene

Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. Gjennom 24 episoder blir vi kjent med eierne, dyrene og veterinærene – og den følelsesmessige berg- og dalbanen som et sykehusbesøk innebærer.

Viafree tester: Kinderegg

Dette er en pilot på et satire- og humorprogram.

Viafree X Palmesus

Viafree er på Palmesus!

Whose Line Is It Anyway?

Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.